Supernörtit palasivat kesätauolta – toinen podcast-kausi sisältää upeita vieraita ja ajankohtaisia aiheita

Sami Siilin

Nyt voi taas laittaa sarjakuvalehdet auki, pistää leffat pyörimään ja ottaa cosplay-asut esille!

Alkuvuodesta aloitettu Supernörtit-podcast tekee paluun hetkellisen kesätauon jälkeen! Lyömättömät-yhtyeen Xmies, Mouhous-bändistä tuttu Valentin sekä keikkamyyjänä toimiva Mikko Varjamo yhdistävät voimansa toiselle tuotantokaudelle, jossa kolme ystävystä pääsevät taas jakamaan yhteistä intohimoaan. On siis tullut taas aika laittaa sarjakuvalehdet auki, pistää leffat pyörimään ja ottaa cosplay-asut kaapista esille!

Tänä syksynä pääsemme ainakin todistamaan, kun Suomi-Marvelin legenda Rmäki, sarjakuva- ja pelitaiteilija Petri Hiltunen sekä mediamoguli ja todellinen supernörtti Jussi Mäntysaari saapuvat ohjelmaan vieraiksi. Myös Misko Iho, joka vieraili ensimmäisellä kaudella, saapuu toistamiseen vieraaksi. Uudella tuotantokaudella käsitellään muun muassa Netflixistä tuttuja sarjoja, kuten The Sandman ja Stranger Things sekä tulevaa Black Panther: Wakanda Forever -elokuvaa.

Tulevalta kaudelta saa supernörteiltä odottaa entistä enemmän, sillä viime kaudella hommat olivat vasta lämmittelyn tasolla ja nyt ohjelmaa on hiottu entisestään vielä paremmaksi.

– Jengi on kyselly niin paljon pitkin kesää, että ”jatkuuko Supernörtit?, ” Kai te jatkatte?”, ja vastaus on: ”TOTTAKAI ME JATKETAAN!” Tokasta seasonista tulee vielä parempi ja isompi, sudenkuopista on otettu opiksi ja satsattu siihen mikä toimii, Xmies hehkuttaa.

Katsojia on kuunneltu ja luvassa on tulossa todellisia erikoisjaksoja.

– Kutsunne on kuultu, ja we are back! Uudella kaudella on luvassa tosi siistejä juttuja ja päästään sukeltamaan vielä syvempään päätyyn nörttialtaassa. Syksy ja talvi on täynnä huikeita julkaisuja joihin pureudutaan, herkullisia vieraita, ja myös spessujaksoja. Supernörtit 2.0 let’s go!, kertoo Valentin.

Kesän mennessä ohi uutta tuotantokautta ollaan mietitty ja suunniteltu tarkkaan.

– Kesä oli hikinen, myös suunnitteluhuoneessa. Uskon vahvasti, että kakkos-season tulee olemaan edeltäjäänsä huomattavasti maukkaampi kakku, vaikka ykköskaudenkin tarjoilulla ruokki monet herkkusuut, ja olen erittäin ylpeä siitä miten vietiin Suomen nörtti-podcast -genreä eteenpäin. Tervetuloa taas aalloille, kuin Silver Surfer konsanaan!, Mikko toivottaa.

Älä siis jää epäröimään, vaan pistä uuden kauden ensimmäinen jakso tulille!