Pelkkää seksii vai sormuksii? – ANI julkaisi leikkimielisen biisin fyysisestä vetovoimasta

Julian Namrood

Debyyttialbumiaan viimeistelevä artisti julkaisi uuden singlen.

Muun muassa Nelli Matulan sekä Evelinan kanssa yhteisbiisejä tehnyt ANI julkaisi viime viikolla kappaleen Ei sanoja. Etenee Recordsin artistin uusi kappale on laulajan luottotuottaja Aleksanteri Hulkon kanssa. Mukana oli myös nuori tuottaja Mikko Koivunen.

Tällä hetkellä ANI viimeistelee debyyttialbumiaan. Juuri julkaistua singleä artisti kuvailee leikkimielisimmäksi biisikseen tähän mennessä.

– Ei sanoja kuvailee tilannetta, jossa yksikin liian tunteikas sana voi pilata seksuaalisesti latautuneen suhteen, eikä tällaista riskiä haluta ottaa vaikka tunteita on. Tää on ehkä mun leikkimielisin biisi tähän mennessä ja on kiva päästä näyttää tätäkin puolta mun persoonasta, hän kuvailee.

Kappaleen kertosäe syntyi artistille helposti.

– Biisin kertsi syntyi noin 3 minuutissa just ennen kuin lähdin himasta sessioon, ja loput syntyi sessiossa noin tunnissa. Yleensä mulla menee joku tuhat vuotta viimeistellä biisi, ja ainaki mun mielestä tän biisin vaivattomuus ja luonnollisuus kuuluu kivasti läpi.

Oman musiikkinsa lisäksi laulaja toimii myös biisintekijänä. Tähän mennessä ANI on kirjoittanut biisejä useille artisteille joihin lukeutuu ABREU:lle, Pihlajalle sekä Isac Elliotille.

Kuuntele nousevan artistin ennen tulevaa debyyttialbumia julkaistu biisi alta.