Monen vuoden aikaansaannos näki päivänvalon – Beats Pleasen tuottajalevyllä peräti 13 artistia

Kalle Saarinen

Projektilla on kaiken kaikkiaan kahdeksan tarkasti valittua kappaletta.

Beats Please eli muun muassa Tommi Pehmeenä tunnettu artisti julkaisi Överdog-levymerkin kautta ensimmäisen tuottajalevynsä, joka on täynnä toinen toistaan kovempia suomirap-nimiä. Tuottaja-artistin tuore platta kulkee ytimekkäästi nimellä Beats Please Vol. 1.

Noin kuusi vuotta työstössä ollut kokonaisuus sisältää 8 kappaletta, joissa vierailee yhteensä 13 artistia. Näihin artisteihin lukeutuvat kaiken kaikkiaan Tykopaatti, Joniveli, Ekow, Sere, Silkinpehmee, Are, DJ Massimo, FORRESTER, Opaali, Hyvät Mielet, Silmälappu-Steve ja Kalle Kinos.

Vaikka tuottajan ensimmäiset kaksi singleä julkaistiin tamperelaisartistin kotikunnasta, niin edustusta on myös muista kaupungeista, kuten Helsingistä sekä Jyväskylästä. Edellisen kerran uutisoimme aiheesta, kun Beats Please ja Kalle Kinos yhdistivät voimansa levyn toisella singlellä.

Kuuden vuoden aikana tehty levy ei ollut helppo tehdä, mutta ei todellakaan turha.

– Tää projekti on ollut mulle samaan aikaan raskain, mutta myös palkitsevin sekä opettavaisin. Vaikka tän loppuun viemisessä menikin monta vuotta, ollaan mielestäni onnistuttu hienosti siinä että vanhemmatkin biisit kuulostaa vieläkin ajankohtaisilta ja laadukkailta, Beats Please kertoo.

Lyhyesti sanottuna, levyltä pitäisi löytyä jokaiselle jotakin.

– Jos suomiräpillä olis karkkipäivä, mä myisin tän paketin kuuntelijoille lauantaipussina. Tää kestää pitkään kulutusta, ja tästä kokonaisuudesta löytyy kaikille jotain.

Alta voit kuunnella Beats Pleasen hartaasti tehdyn projektin.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.