Suomen suurin after ski -ohjelma kasvaa entisestään – Alma, Anssi Kela ja Cledos mukana Harmaa Rinne Festivalilla

Harmaa Rinne Festivalin uusimpina kiinnityksinä toimivat Cledos, Alma, Anssi Kela, Evelina sekä Rebecca & Fiona.
Julian Riikonen

Harmaa Rinne Festival järjestetään Rukan Hiihtostadionilla ensi vuoden maaliskuun lopussa.

Rukan Hiihtostadionilla 22.-23.3.2024 järjestettävä Harmaa Rinne Festival laajentaa ohjelmistoaan entisestään julkistaen lisää kovatasoisia esiintyjiä. Tapahtuman pääesiintyjien, JVG:n ja Sannin, lisäksi festivaalilla nähdään muun muassa Ibe, Karri Koira, Lauri Haav, Kuumaa ja Tommy Cash. Nyt ohjelmisto kasvaa viidellä uudella kiinnityksellä.

Uusina nimiä festivaalin ohjelmistossa nähdään muun muassa kansainvälisesti tunnettu poptähti Alma, suomirockin legenda Anssi Kela, näyttävillä keikoillaan hurmannut Cledos, sekä odotetun Pehmee-albuminsa tänä vuonna julkaissut Evelina ja tukholmalainen elektronisen musiikin duo Rebecca & Fiona.

Festivaalin järjestäjät lupaavat lisää nimiä ohjelmistoon alkuvuoden aikana. Yhden päivän liput tulevat myyntiin joulukuun aikana, samalla kun julkistetaan tähän mennessä tiedotetun ohjelmiston päiväjako. Harmaa Rinne Festival valtaa Hiihtostadionin lisäksi Rukan keskeisimmät yökerhot, ja viikonlopun aikana Ravintola Pisteessä, Bar Ihkussa ja Ravintola Zonessa juhlitaan Harmaa Rinne -jatkojen merkeissä. Festivaalin jatkojen ohjelmisto ja liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Harmaa Rinne Festival, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla festivaalitunnelman ja after ski -fiiliksen, valtaa Rukan Hiihtostadionin maaliskuussa 2024. Harmaa Rinne Festivalin pääyhteistyökumppanina toimii tapahtuman järjestäjien mukaan suomalaisten rakastama lonkero, eli Hartwall Original Long Drink.

Festivaalin kahden päivän liput sekä majoituspaketit ovat nyt saatavilla Lippupisteessä. Kahden päivän liput ovat myynnissä hintaan 119 euroa ja ne ovat voimassa sunnuntaihin 31. joulukuuta saakka, jonka jälkeen kahden päivän lipun hinta on 129 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin joulukuun puolivälissä, samalla kun päiväjako julkistetaan.

Tapahtumaan on saatavilla rajoitettu määrä kahden päivän Original Golden VIP- ja Original VIP -lippuja hintaan 179/249 euroa. VIP-lippujen hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.