Smurdhy julkaisi odotetun uuden kappaleensa – juhlitaan ja suunnitellaan menestystä

Kappaleen julkaisua edeltäneet videot TikTokissa ovat keränneet yhteensä yli 170 000 näyttökertaa.

Nouseva suomalainen rap-artisti Smurdhy julkaisi viime perjantaina sosiaalisessa mediassa huomiota keränneen Tanssimaan-singlen, merkkipaaluna hänen nopeasti kasvavalla musiikkiurallaan. Melodista rap-musiikkia esittävä artisti nousi TikTokissa suosioon Naiivi-hitillään, joka on kerännyt jo vaikuttavat puolitoista miljoonaa striimiä. Musiikkiuraansa 15-vuotiaana aloittanut Smurdhy, joka on Kokkolasta lähtöisin, on nyt 18-vuotias ja julkaissut useamman kappaleen viime vuosien saatossa. Hän sulauttaa musiikkiinsa sulavasti tuoreita ja nykyaikaisia melodioita, mitkä ovat havaittavissa myös tuoreella singlellään.

– Aloin tekee musaa frendien kaa nuorena, jonka jälkeen pidin skidi tauon ja vasta vähä myöhemmin sit duunasin kunnol. 2021 julkasin ekan sinkun Mulala, ja sit siitä kaikki on menny eteenpäin.

Aikaisemmin mainitulla viraalihitillään astuessaan suomiräpin kuvioihin, artisti on nopeasti noussut merkille pantavaksi hahmoksi Suomen musiikkikentällä. Kykynsä yhdistää melodisia elementtejä räppiin ja itseilmaisunsa sanoituksiensa kautta, joka liittyy tarttuviin melodioihin ovat saaneet hänen nimensä ponnahtamaan esille. Uusi single tarjoaa kuulijoille jälleen mahdollisuuden kokea äänimaailmojen sulautumisen, joka määrittelee nuoren artistin musiikillista allekirjoitusta. Kappale on kuin tuuletus aikaisemmista menestyksistä, mutta mainitsee myös isot odotukset ja suunnitelmat tulevalle.

– Kansikuvassaki näkyy kaikki edelliset onnistumiset ja just kuinka sain koko Suomen laulaa mun sanoi mut sit siin näkyy myös et on suunnitelmii. Periaatteessa step-by-step enemmä ja enemmä valtaamas Suomee.

Smurdhyn jatkaessa kehittymistään artistina tuore julkaisu toimii todisteena hänen omistautumisestaan ja innovaatioistaan räppimusiikin kentällä. 18-vuotiaan rap-artistin matka TikTok-sensaatiosta taiteilijaksi, jolla on selkeä musiikillinen identiteetti korostaa nykyaikaisen räppimusiikin dynaamisuutta Suomessa. Vahva motivaatio, joka paistaa läpi puheestaan on varmasti myös isoksi hyödyksi nuorelle artistille selkeällä pelisuunnitelmalla. Uusi single linkitetty alle kuunneltavaksi.