Epic Records Finlandin uusin lisäys Hugo julkaisi singlen – kappale kerää huomiota TikTokissa ja luo suunnitelmia tulevaisuuteen

HUGO poseeraa pipo ja untuvakki päällä.
Hugon tarina sai alkunsa 2023 alkuvuodesta, kun Epic Records kiinnitti tulokasartistiin silmänsä.

Levy-yhtiölle sainattu nuori tekijä jatkaa matkaansa tunnustettavana lupauksena Suomen nuorten rap-artistien joukossa.

Santeri Kauppisen, eli MD$:n, johdolla toimivan Epic Records Finlandin artistikaartin uusin lisäys, Hugo, julkaisi perjantaina uuden sinkun. Lahjakas Porvoon kasvatti on 19-vuotias popin ja R&B:n ammattilainen, jonka matka alkoi onnekkaasta kohtaamisesta nopeasti nousseen rap-artisti Ahdin kanssa, joka toimi Hugon mentorioppaana, auttaen häntä musiikkiuransa alkutaipaleella.

Koko tarina sai alkunsa alkuvuodesta 2023, kun hän päätyi Epic Recordsin huomion kohteeksi, mikä puolestaan johti poikkeuksellisen nopeaan etenemiseen hänen urallaan. Hänen debyyttisinglensä Puhutaan suoraan julkaistiin kesäkuussa, ja nyt hän on palannut toisen singlen, Sijoituksii, kera, jossa vierailee Babyface-levy-yhtiölle juuri solmittu lupaava kyky, Smurdhy.

Kappale keräsi huomiota ennen julkaisuaan sosiaalisessa mediassa, etenkin TikTokissa, jossa artistin julkaisemat videot ovat keränneet kymmeniätuhansia katselukertoja. Kappaleella kuullaan kummankin artistin näkökulmasta retrospektiiviset ajatukset, nykyiset tunnelmat ja suuri intohimo ja suunnitelmat tulevaisuutta varten. Kaikki tämä, suoritettuna kaksikon sulavilla ja pehmeillä melodioilla, rentouttavaan instrumentaaliin, luoden modernin ja soinnillisesti laadukkaan teoksen.

Artistin soundi on ajankohtaista, tuoretta ja sopiva nykymaailman artistien toimintasuunnitelmaan sosiaalisen median markkinointiin. Kuten hän itsekin tiedostaa kappaleessa, matkansa on vasta alussa, mutta varmasti voimme odottaa mielenkiinnolla mitä kehityksiä ja uusia elementtejä tulemme kuulemaan.