Sliki & Hamuelos -kaksikon osapuolet lähtevät omiin suuntiinsa – molemmilta on tulossa soolomateriaalia

Sliki & Hamuelos keikalla SHUTDOWN-festareilla kesällä 2019.
Samuli Vienola

Sliki ja Hamuelos jatkavat itsenäisinä artisteina.

Noin vuosi sitten Skorpionin kautta Mojo-albuminsa julkaisseen Sliki & Hamuelos -duon jäsenet keskittyvät jatkossa soolouriinsa. Kummallakin on tiedossa oma sooloprojekti tälle vuodelle.

Slikin ja Hamueloksen yhteistyö duona ei ole enää jatkumassa. Musiikillisesti heidän intressinsä ovat ainakin tällä hetkellä siinä määrin erilaiset, että molempien on mielekkäämpää tehdä soolomateriaalia.

– Kesän aikana puhuttiin ja päätettiin et duo-projektia ei oo tulossa, Hamuelos kertoo.

Kaksikko tiedotti asiasta Instagram-tilillään, joka poistuu käytöstä viikon kuluttua. Postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön SLIKI & HAMUELOS (@slikihamuelos) jakama julkaisu

Hamueloksen soolon kohdalla puhe on kuuden raidan EP:stä, joka tulee ulos talven aikana tällä tietoa omakustanteena. Videon kanssa julkaistava ensimmäinen single toimii introna kokonaisuudelle, joka tulee tekijänsä mukaan eroamaan aiemmista duojulkaisuista.

– Biisit on henkilökohtasempia ja tuon enemmän omii keloi ja arvoja esiin. EP:n teemana on tän hetkinen elämäntilanne. Tää on mun eka sooloprokkis, joten se toimii kans omanlaisena esittelynä, Hamuelos avaa.

Hamuelos sanoo kuunnelleensa viime aikoina paljon brittiläistä musiikkia. Se on toiminut myös soundillisena inspiraationa tulevalle EP:lle.

Hamuelos tiisasi EP:tään jo aiemmin tällä viikolla omalla Instagramissa. Postaukseen hän liitti kuvakaappauksen kansiosta, jossa on toistaiseksi nimeämättömän levyn masterit.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hombre (@hamuelos) jakama julkaisu

Yhtä lailla Slikin soolo tulee olemaan EP, sillä mies haluaa pitää sen lyhyenä ja ytimekkäänä. Nimeä sille ei ole päätetty.

– Haluun et se on mun greatest hits ja kelasi joskus et ois läppä vaa antaa sen nimeks Greatest Hits EP. Sinkkuja tulee ja eka tulee videon kans. Haluun myös tehä paljon videoita, Sliki sanoo.

Projektilla Sliki tulee näyttämään itsestään uusia puolia aiemmasta poikkeavalla soundilla, jota hän ei halua vielä paljastaa. Ensimmäinen kahden fiittaajan kanssa tehty single julkaistaan helmi-maaliskuussa todennäköisesti omakustanteena.

– Kyl on keskusteluja käyty julkasijasta, mut tänään mul on sellanen fiilis että haluun ehkä tulla itsenäisesti tän ekan julkasun kans ja kustantaa kaiken ite. Jos tulee tarpeeks buli tarjous vastaan nii saatan miettiä uusiks, Sliki nauraa.