Rosvon uusi kappale antaa aidon kuvan nuoren miehen mielen myllerryksistä

Tuore single on ensimmäinen kappale myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta kokonaisuudelta.

Mauno Gangista ponnahtanut Rosvo julkaisi viime vuonna ensimmäisen julkaisunsa BLANKO EP:n Katakombi Recordsilla. Nyt single nimeltä Ykköset jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin.

– Biisi kertoo siitä että välillä pitää päästää pintaan hengittämään, ja että ykköset on jalassa eikä päällä.

Kappale yhdistelee vakavia pohdintoja räppiläppään ja yhdistää ne tyylikkäästi nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi. Ajatuksenjuoksu soljuu sujuvasti puhtaista kengistä yksinäisyyden käsittelyyn ja siitä eteenpäin vanhojen ystävien muisteluun ja rahojen laskeskelemiseen.

Kappale antaa rehellisen ja aidon kuvan nuoren miehen mielen myllerryksestä, joka on alati tasapainottelua vastuun ja vapauden välimaastossa. Tuotannosta vastaa Perjantai4000 ja miksaamisen sekä masteroinnin on hoitanut Katakombin omaksi velhoksi nimetty Pehmee Goo.

– Oltiin Perjantai400:n kanssa alkuvuodesta studiolla ja fiilisteltiin mitä lähettäis tekemään. Biitti alko ottaa muotoaan ja teksti siinä samassa hetkessä. Sit ennen ku se biitti oli täysin valmis, nii mulla oli noi sanat jo kirjoitettuna. Se on aika puhdasta ajatuksenjuoksua ja tosi fiilispohjasta tekstiä just sen takia, artisti kuvailee.

Seuraavaksi Rosvolla on näköpiirissään lisää uusien biisien julkaisuja.

– Tulossa lisää musaa, kyl me sit kerrotaan taas. Mut sillä välin käy kuuntelee tää single! Tee rakkaut tee rahaa, hän toteaa hilpeästi.

Katso YuteWorld-kollektiivin tekemä musiikkivideo Rosvon vuoden ensimmäisestä biisistä: