Suomalais-coloradolaiselta Nick-E-Maggzilta energinen twerk-kulttuuria ylistävä anthem

Aiemmin Adi L Haslan kanssa musiikkia luonut ja englanniksi räppäävä artisti julkaisi uuden singlen.

Suomalais-coloradolainen räppäri Nick E-Maggz, oikealta nimeltään Nicholas Arthur, on Suomessa syntynyt, mutta Coloradossa kasvanut artisti. Hän muutti takaisin Suomeen vuonna 2011, jolloin hän alkoi tekemään yhteistyötä Adi L Haslan kanssa T.A.N Music Group -yhtyeessä.

Tämän jälkeen räppäri on julkaissut useita projekteja ja perusti vuonna 2019 myös DJ Sweedyn ja Jryderin kanssa StarterPackTeamin, joka toimii itsenäisenä labelina. Nyt muun muassa EP:n ja debyyttialbumin jälkeen artisti julkaisi kappaleen nimeltä Donk In Da Paint, jonka hän kuvailee ylistävän twerk-kulttuuria kesäisellä fiiliksellä.

– Tää on energinen twerk-anthem, joka sopii täydellisesti niin klubeille kuin salille tai autoon luukutettavaksi. Biisi ylistää twerk-kulttuuria, ja on täydellinen kesäbiisi, hän toteaa.

Biisin tuotannosta vastaa Tamperelainen DJ Sweedy, joka on myös Starterpackin hovituottaja. Hänen käsialaa on kuultu aiemmin monen suomalaisen artistin biiseillä, joihin kuuluu PalefaceKäsi iskee, Mäkki & Kube Takas, Ruma Ole Hyvä.

Sweedy ja Maggz julkaisivat hiljattain myös yhteiskappaleen Mäkin kanssa nimeltä Sä Et Kestä, jonka on miksannut ja masteroinut Aleksi Nurmi.

Nick-E-Maggzille toimivat inspiraation lähteinä artistit mantereen toiselta puolelta ja tarkoituksena on jättää omanlainen jälki maailmaan.

– Inspiraationa on jättää jälkeni tähän maailmaan ennen kuin poistun täältä ja tehdä jotain missä on tarkoitus. Musiikillisina esikuvina minulle toimivat : Tupac, Drake, Rick Ross, Jeezy.

Isompia juttuja artistilta on odotettavissa piakkoin.

– Kyllä, olen valmistellut koronan aikana paljon materiaalia joka odottaa julkaisemista: isompia featteja, uniikkeja videoita ja Starterpackin rekisteröiminen Oy:ksi.

Menevälle singlelle julkaistiin myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Jryder Films. Musiikkivideolla nähdään paljon twerkkiä, johon on yhdistetty UV-valoja ja -maalia, mistä biisin nimi tuleekin.

– Tämä on todennäköisesti ainutlaatuisin video mitä Suomen hip-hop skenessä on tehty, todetaan itsevarmasti tiedotteessa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.