Panamera on ranskalaista soundia sisältävä lohkaisu Karim B:ltä

Sony Musicin artistin uusimmalla kappaleella on mukana Joe L.

Karim B on suomen kielellä kansainvälistä jenkkivivahteista R&B-musiikkia tekevä artistitulokas, jonka tällä hetkellä striimatuimmat kappaleet ovat Sony Musicin kautta julkaistut Bootycall ja Prada.

Laulajan kahdeksas julkaisu, Panamera, on vahvasti ranskalaista soundia ja fiilistä omaava kappale, joka sopii mukaansa tempaavalla tunnelmallaan kesäisiin keleihin.

– Halusin lähtee tekee jotain ranskalaisempaa soundia missä olis menevä fiilis. Studiolla aloin mallailemaan melodia ideoita jolloin syntyi ”Panamera” kertosäe.

Mukana kappaleella on Joe L, jonka biisi Käytöstapoi on kerännyt kuunteluja jo yli 2 600 000 kappaleen verran. Samalle biisille kaksikko päätyi sosiaalisen median kautta.

– Joe L kuuli biisistä TikTokissa mun sinne lataaman snipetin ja Joe L tuli laittaaan mulle viestiä, että mitä jos hyppäis mukaan. Sanoin Joelille että kokeillaan ihmeessä ja katotaan miltä lopputulos tulee soundaa! Joel äänitti oman versen ja lopputulos oli hullu ja siitä synty sit tää huikee kokonaisuus, Karim muistelee.

Fiilistele heinäkuun helteitä Panameran tahdissa!