Rekamin tuore single sai alkunsa sessarista Aren kanssa – kaksikolta tulee yhteinen projekti

Video Kalliala

Uudella singlellä pääsee ääneen myös Joosu J.

Hiljattain vastineensa Fabolouksen lanseeraamaan ja Tuomas Kauhasen Suomeen tuomaan #ColdSummerChallenge -haasteeseen Facebookissa antanut Rekami on palannut kentälle tuoreella singlellään. Tällä kertaa jyväskyläläislähtöiseltä artistilta on tullut ulos raita nimeltä Episodi (lowkey), jolla ovat mukana Are ja Joosu J.

Episodi (lowkey) sai alkunsa Megabossin ja Aren sessarina jo viime toukokuussa tuottaja-MC:n ollessa tekemässä muuttoa Helsinkiin. Tupla-P tiputti kuitenkin narulle sellaisen versen, joka ei jättänyt muita vaihtoehtoja kuin rakentaa sen ympärille loppuunhiottu kappale.

Joosu J:n huukilla varustettu träkki on osa Rekamin Pihlderberg-tuottajalevyn jälkeistä yksittäisten singlejulkaisujen sarjaa. Monspille levyttävältä Rekamilta ei toistaiseksi ole tiedossa uutta sooloalbumia, mutta artistin biittejä kuullaan seuraavaksi Joniveljen räppien taustalla kaksikon yhteisellä platalla.

Ezkimon postuumilla posseraidalla viimeksi kuullun Joniveljen lisäksi Rekamilla on toinenkin yhteistyökumppani, jonka kanssa hänellä on tekeillä levy. Kyseinen kollega on juurikin tällä nyt julkaistulla raidalla fiittaava Are.

Tulevia julkaisuja odotellessa kannattaa tsekata uudelle singlelle kuvatut visuaalit alta. Videosta vastaa Rekamia useampaan otteeseen kuvannut Video Kalliala.