R&B-tulokas Karim B sainattiin Sonylle

Lupaaviin tulokkaisiin kuuluva artisti tuo pian jenkkivivahteista R&B:tä kotimaiselle musakentälle.

Viime vuoden tulevien R&B-lupausten juttusarjassa nostimme esille neljä lupaavaa R&B-tulokasta, joista Karim B oli yksi. Nyt suomenkielellä kansainvälistä R&B-musiikkia tekevä artistitulokas  on solminut levytysdiilin Sony Musicin kanssa.

Laajan ääniskaalan omaava artisti julkaisee ensimmäisen singlensä Bad to the Bone perjantaina 12. marraskuuta. Tuleva single kertoo mysteerihahmosta, joka antaa itsestään vähän, muttei yhtään sen enempää. Kysymyksiä herättävä hahmo tietää juuri mitä tehdä saadakseen toisen osapuolen ajattelemaan miten itse tahtoo.

— Mun musiikissa sekä ulkoisessa estetiikassa kohtaa moderni ja ”vintage” tyyli. Oon kasvanut jenkki-R&B:n parissa ja oon sitä kautta luonnollisesti päätynyt mulle ominaiseen genreen, Karim B kertoo.

Chris Brownin ja Justin Bieberin kaltaisista jenkkiartisteista inspiroitunut artisti työstää tällä hetkellä omaa tuotantoa. Aiemmin Karimilta on kuultu neljä singleä, jotka julkaistiin omakustanteena.

— Sonylta kiinnostuttiin mun musiikista ja ajattelin että nyt on mahdollisuus tavoitella aiempaa laajempaa kuulijakuntaa. Tuntui hyvältä tehdä tää diili ja oon saanut jo nyt tosi lämpimän vastaanoton. Tosi vahva luotto tulevasta ja omasta soundista, Karim B jatkaa.