Loppuvuoden keikkaperinteet Tavastialla julkaistiin – samalla MELO jää määrittämättömälle keikkatauolle

Julius Konttinen

Tällä kertaa lavan päätähtinä nähdään MELO ja Lauri Haav.

Suomen Keikkamyynti Oy:n alle siirtynyt jo perinteeksi muodostunut Helsingin Tavastialla järjestettävä tapahtumasaaga saa jatkoa. Samalla nähdään, kun helsinkiläisartisti MELO astelee omalle soolokeikalleen viimeistä kertaa ainakin hetkeen.

Aikaisempina vuosina joulun jälkeisinä päivinä Tavastia-klubilla päätähtinä on nähty ibe ja MELO, mutta tänä vuonna uudessa kokoonpanossa on iben sijasta jyväskyläläisartisti Lauri Haav. Ohjelmatietojen mukaan iltojen loput esiintyjät julkaistaan lähiviikkojen aikana. Aikaisemmilla kerroilla lavalla on käynyt vierailemassa muun muassa Sexmane, Turisti ja SKII6.

Tapahtumasarjan yhteydessä MELO nähdään viimeistä kertaa keikalla ennen pituudeltaan määrittelemätöntä keikkataukoa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tällöin on toistaiseksi viimeinen kerta, kun FREDA 4 EVA, AKTIVE EP, ELEKTRI sekä GLITTER-levyjen materiaalia esitetään livenä.

Ikärajalliset K-18 keikat ovat peräkkäisinä välipäivinä 27.-28. joulukuuta. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 10. marraskuuta klo 10.00. Lisätiedot näet Facebook-tapahtumasta.