Rare-klubi tekee odotetun paluun – tauon päättää Areksen ensimmäinen soolokeikka

Lukas Leonin tuplaajana aiemmin toiminut Ares aloittaa soolokeikkailun. Kuva Skala-albumin julkaisutilaisuudesta.
Iiro Kuosmanen

Paikkana toimii aiempien vuosien tapaan Siltanen.

Rare-klubin yli puolitoista vuotta kestänyt breikki on ohi. Nousevia kykyjä esittelevä helsinkiläisklubi jatkaa suoraan siitä mihin se jäi ennen koronaa, eli klubia järjestetään taas jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona.

Nimelleen uskollisesti klubilla päästään todistamaan jälleen harvinaislaatuisia hetkiä. Keskiviikkona 24. marraskuuta lauteilla nähdään äskettäin Skala-debyyttialbuminsa julkaissut Rähinä-artisti Ares, joka heittää ensimmäisen julkisen soolokeikkansa koskaan.

Raresta onkin muodostanut monelle artistille se klubi missä ollaan ensimmäisellä omalla keikalla. Korona-aikana monet eivät ole päässeet keikkailemaan lainkaan, mutta nyt tilanne on muuttumassa.

– Koronan aikana on tullut niin paljon uusia artisteja, että on jopa vaikea päättää että kenet buukkaa ja milloin, klubin perustaja Tino Pirttioja toteaa.

Edellinen Rare-ilta pidettiin maaliskuussa 2020, jolloin Siltasessa esiintyivät Sebastian Noto ja SAMUEL. Klubia ja samannimistä kiertuetta järjestettiin viime vuonna olosuhteiden pakosta myös striimimuodossa.

Rareen on vapaa pääsy, mutta ikäraja Siltaseen on K-18. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.