Enkeli vai paholainen? Mon-Sala valitsee molemmat

Liisa Hietanen

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-jäsen julkaisee uuden levyn.

Playground Musicille levyttävä Mon-Sala on valmis julkaisemaan uransa toisen EP:n. Viiden kappaleen kokonaisuus on nimeltään Näkemiin ja se esittelee uudistuneen artistin.

Projektia pohjustettiin singleillä 9.5 ja Hattaraa pt2. Levyn fokusbiisinä toimii itsensä hyväksyntää käsittelevä nimikkoraita, jolla Mon-Sala kertoo uudistuneesta ajatusmallistaan.

– Tän singlen ja koko EP:n tekeminen oli ihan erilaista kuin edellisen. Mä oon muuttunut, Mon-Sala on muuttunut. Näkemiin alkaa sanoilla ”Säännöt ei päde enää” ja se kuvaa musta tätä kappaletta hyvin. Oon päästänyt irti monista ajatuksista ja säännöistä, mitä oon itselleni joskus asettanut.

Näihin ajatuksiin kuuluu räppärin mukaan etenkin vastakkain olevat asiat, joista hän on aiemmin kokenut voivansa valita vain toisen. Enää maailma ei ole hänelle yhtä mustavalkoinen paikka.

– Oon todennut, et on oikeesti ihan ok olla samanaikaisesti enkeli ja paholainen, kympin tyttö ja ikuinen sluibaaja.

Mon-Salan aiempi tuotanto on ollut monin paikoin melankolista ja herkkää. Uudessa materiaalissa tulee olemaan mukana samoja sävyjä, mutta uusi EP on edelliseen verrattuna kevyempi ja hauskempi.

– Haluun myös tuoda esiin itsevarmuutta ilman kylmyyttä ja kyynisyyttä.

Näkemiin-EP julkaistaan perjantaina 26. marraskuuta. Kannen ja kappalelistan näet alta.

1. Näkemiin
2. Tarpeeks
3. Tuntei(t)
4. Hattaraa
5. 9.5