Heebo päätti hiljaiselonsa – uuden singlen keskiössä on naiivi käsitys hyvästä ja pahasta

Verneri Linna

Jyväskyläläisartisti julkaisee mixtapensa tällä tietoa alkuvuodesta 2022.

Överdogille vuonna 2020 sainattu Heebo on julkaissut uutta materiaalia lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen. Jyväskyläläinen on nyt dropannut singlelohkaisun Hyvät voittaa viel, jonka tuotannosta vastaa Aaro630.

Mahtipontiset piano-soinnut ja gospel-henkiset kuorosamplet säestävät voittajabiittiä ja leveitä räppejä. Biisin idea lähti Heebon mukaan siitä, kun DJ R2ISDJ2 kysyi häneltä että onko eräs poliitikko niin sanotusti hyvien puolella.

– Biisissä vähän leikitellään just tämmösellä naivilla ajatusmaailmalla joka on silloin tällöin todella tarpeellinen. Mukana on tietenkin pakolliset räppi fronttailut, artisti kertoo.

Kappale on osa Heebon mixtapea, jolle tulee kaiken kaikkiaan yhdeksän raitaa ja muutamia vierailijoita. Toistaiseksi nimeämättömän projektin julkaisuaikataulu elää, mutta tällä hetkellä näyttäisi siltä että koko paketti tiputetaan kuuntelijoiden käsiin helmikuussa.

– Aaro630, Onni.flp ja DJ Lazyeye on ollu tuotannosta vastuussa ja siellä on pari meikän iha omatekemää taustaa myös! Axel Kala eli Pielmann miksaa koko julkaisun ja Maar beats hoitaa masteroinnin.

Heebo on useiden muiden uuden sukupolven jyväskyläläisartistien tavoin osa TKR-kollektiivia, jonka tunnetuin jäsen on todennäköisesti Pyrythekid. Onko suunnitteilla mahdollisesti TKR-posselevy?

– Ei oo ollu kyl suunnitelmissa tehä mitää TKR-evyä ku kaikilla on nii omat hommat, mut ois kyl vitun läski tehä joskus! Ton meijä vanhan Matala Profiili -porukan kans ollaa ideoitu että joskus ehkä jatkettais sitä projektia mutta ei oo kyl vielä lähitulevaisuudessa ajankohtanen.

Tsekkaa uudelle biisille kuvattu video alta. Lyriikat näet Klangin lyriikkaosiosta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.