Räppipainoitteisen soundin omaava single on lohkaisu Pessan tulevalta EP:ltä

PME:n  artisti julkaisi uuden kappaleen. 

R&B:n, jazzin ja hip hopin välimaastossa taidokkaasti suunnistava Pessa julkaisi uuden kappaleen, joka kulkee nimellä tuntei. Aikaisemmin artistilla on tullut muun muassa debyyttialbumin nimeltä Jazz Jäbä, sekä hän on ollut mukana esimerkiksi Sexmanen menestyskappaleella Vastaaja, jossa on mukana myös hetki sitten Klangin haastattelussa ollut Ege Zulu.

Pessan uutta biisiä siivittää lumoavaksi kuvattu bitti, jonka päälle artisti räppää määrätietoisen itsevarmasti omasta tavastaan työskennellä ja visioida itselleen merkittävisttä asioista.

– Tuntei on tosi räppi painotteinen biisi. Tulevalla projektilla on paljon rennompaa r&b soundia, joten tämä kappale tuo hyvin kontrastia siihen vähän synkemmällä tunnelmalla, hän kertoo.

Kokonaisuudessaan artisti on luonut  singlen itse. Luomisprosessista voi myös huomata laulajan musiikillisen taidon ja kekseliäisyyden.

– Olin frendin kanssa kirpparilla ja siellä tuli vastaan kalimba, eli sellanen pieni puinen laatikko, jossa on rautaisia kieliä. Se oli aika huonossa kunnossa mutta sain soitettua sillä juuri ja juuri yhden hyvän kuuloisen soinnun. Päätin, että äänitän tätä heti kun pääsen himaan ja teen siitä biitin. Se soundasi hyvältä ja päätin kirjoittaa siihen kokonaisen kappaleen, Pessa muistelee.

Kappaleen yhteydessä julkaistavan musiikkivideon on kuvannut Juuso Martikainen, joka on vastannut myös Pessan aikaisemmista musiikkivideoista. Kurkkaa se tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.