Pehmeää biittiä ja rytmikästä räppiä – ystäväduo Stepa ja Are julkaisivat yhteisen biisin

PME Recordsin artisti julkaisi singlen tulevalta albumiltansa.

Suomiräpin konkarit Stepa ja Are kuullaan mikrofonin varressa samalla kappaleella. Biisi kulkee nimellä Siistii räppii ja on  Stepan tulevan albumin nimikkosingle.

Tyylilleen uskollisesti artistin kappale omaa pumppaava rytmiräppiä joka soljuu pehmeän biitin päällä. Singlen kerrotaan olevan tarina rakkaan lajin harrastamisesta.

Duo räppää kappaleella saumattomasti yhdessä kumartaen 90-luvun Westcoast-hiphopin suuntaan. Danny Valuen tuottamalla kappaleella kuullaan myös sämplessä Liisanpuistoa: 2000-luvun alussa Monspille levyttänyttä rap-yhtyettä.

Stepa miettii Aren kanssa työskentelyä lämpimästi.

– Aren kanssa meikä on ollut hyvissä väleissä jo vuosia ja se on meikän parhaimpia kavereita. Sen mukana olo on vaan siistiä ja mitä enemmän mulla on mahdollisuus hengata Aren kanssa,  sitä mukavampaa mun elämä on. Kilari Audio miksaili koko biisin ja ehdotti, et sämplätään siihen Liisanpuiston Siistii räppii -biisiä ja se sämple loi biisiin sielun, hän kuvailee.

Kappaleelle julkaistiin myös kesäinen musiikkivideo.

– Meikä hyppäs autoon ja ajeli viikko tai kaks sitte Jyväskylään. Soitin matkalla Aksimille, joka ehdotti, että vuokrataan maasturi ja mennään Jyväskylän keskustaan räppää.

Videolla nähdään myös muutamia muita tuttuja naamoja.

Joppe Jii, Lyttä, Gettomasa ja Aksim tuli tekee cameot videolle. Sen lisäks aurinko tuli moikkaamaan meitä ja tajusin mun ympärillä olevan hyviä tyyppejä. Silloin minusta tuntui, että olen onnekkain tällä maapallolla ja nyt meillä on siitä muistona myös video, hän kertoo.

Kuuntele kappale ja katso video tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.