Raikasta räppiä ripauksella rakkautta, tähtiä ja suudelmia – SAFIRA julkaisi uuden singlen

Booa Musicin uudella artistilisäyksellä on palava halu tehdä omaa musiikkia.

Juuri Booa Musicin kanssa levytyssopimuksen solminut SAFIRA piristää räppiskeneä ripauksella rakkautta, tähtiä ja suudelmia. Kovassa nosteessa oleva nuori artisti otti ensiaskeleensa kohti musiikon uraa freestyle räpin parissa. Räpit johdattivat artistin alun perin vuoden 2019 syksyllä Särön järjestämälle räppileirille, joka viimeistään sytytti palavan halun tehdä lisää omaa musiikkia.

– Biisileirillä tajusin et mus on potentiaalia. Pääsin studiolle äänittämään ja tajusin et hei, mähän osaan tän. Haluun tehä tätä lisää, hän toteaa iloisesti.

Musiikki on auttanut artistia kohtaamaan ja käsittelemään myös erilaisia tunteita, joita elämä tuo vastaan.

– Musiikin kautta oon päässyt tutustumaan moniin uusiin ihmisiin ja yhtäkkiä paljon asioita on tapahtunut ja muuttunut. Musiikki on mun tapa käsitellä tunteita. Sen avulla voin kohdata fiiliksiä ja ajatuksia tai jopa paeta niitä. Mulle on tosi tärkeetä se kuinka musiikin avulla voi luoda tunnelmaa ja herättää tunteita. Kun näen kuinka hymyt paistaa keikoilla yleisöstä, niin tiedän et oon oikeessa paikassa.

Debyytti-EP:nsä räppäri julkaisi omakustanteisesti vuonna 2021, joka kantaa nimeä Palasiks. Persoonallisella tulkinnalla ja energialla edukseen erottuva artisti kuvailee musiikkiaan mahdollisuudeksi kurkistaa 20-vuotiaan nuoren naisen mielenmaisemaan ja tunne-elämään.

Uusin kappale Jalat alta on artistin ensimmäinen yhteistyökappale indielabelin kanssa. Kappale on tanssittava tulkinta ihastumisesta ja sen herättämästä huumasta. Pohjana biisille toimii Ilmari Turusen rakentama tuotanto, jonka kuvaillaan kutsuneen SAFIRAa äänitysstudiolle.

– Jalat alta on flirttiä, söpöilyä ja viehätystä hehkuva kappale, jota kuunnellessa on mahdotonta malttaa pysyä paikoillaan. Räppiversejen hauskat ja paikoittain häröt läpät yllättävät kuulijan ja tuovat kappaleeseen juuri sopivasti hyvää keveyttä viemällä jalat alta, hän kertoo hymyillen.

Juuri etelän lämmöstä palannut laulaja esiintyy tulevana viikonloppuna myös Ruisrockissa lauantaina. Fiilistele uusinta biisiä tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.