Mikael Laurentin ja Tupen yhteinen biisi on tanssittava, kosteiden tiistaiden, pikkulauantaiden sekä viikonloppujen anthem

Mikael Laurent ja Tupe.
Replica Studios

Mikael Laurent suunnittelee julkaisevansa uuden EP-levyn lokakuun alussa.

Muun muassa YleX:n Nosteessa huomioitu Mikael Laurent luo musiikkia, jossa yhdistyvät taidokkaasti melankolia, melodinen rap sekä genrerajoja rikkovat tuotannot.

Artisti on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä R&B:n, popin ja rapin genreissä toimivien artistien kuten Serafiinan, Safiran sekä Nelma U:n kanssa.

Tällä kertaa artisti lyöttäytyi yhteisellä biisillä yhteen kovassa nousussa olevan Tupen kanssa. Turusta kotoisin olevan räppärin tähän mennessä julkaistuihin hitteihin kuuluvat muun muassa MTV3 sekä Puhu pahaa singlet.

Kaksikon yhteinen biisi kulkee nimellä Helsingis on tulva. Laurent kuvailee kaksikon ystävyyttä sekä yhteiselle biisille pomppaamista seuraavasti.

– Tutustuttiin puoli vuotta sitten, kun Tupe muutti Turusta Helsinkiin. Tää biisi ammentaa paljon inspiraatiota molempien omista kokemuksista yöelämässä, erityisesti niistä ajoista, kun käytiin yhdessä ulkona ja kierrettiin eri mestoja. Vaikka molemmat pyöritäänkin paljon erilaisissa paikoissa ja tapahtumissa, niin jollain tapaa Helsingissä “skenetys” saavuttaa välillä jopa koomisia piirteitä. Sateisessa ja pimeässä syysillassa bileiden perässä taksilla ajaminen kaverien kaverien ja tuntemattomien seurassa on helposti juuri sitä, hän toteaa.

Artisti naurahtaa pääkaupunkiseudun sateisten säiden sattuneen julkaisua ajatellen otolliseen aikaan.

– Biisiä tehdessä ei voitu vielä tietää, että Helsingissä oikeasti tulvii juuri ennen biisin julkaisua! Kiitos säälle siitä, hyvää promoo, hän naurahtaa.

Kappale on Laurentin tulevan EP:n nimikkosingle, ja äänimaailma liikkuu sujuvasti klubihenkisen tuotannon, alt-popin ja rapin välimaastossa, joka on myös kantava teema artistin tulevalla EP-kokonaisuudella.

Helsingis on tulva EP:llä vierailijoina kuullaan Tupen lisäksi muun muassa Aaro630, Serafiina sekä LukaBo. Seitsemän biisin kokonaisuuden artisti suunnittelee julkaisevansa lokakuun alussa.

Nappaa syksyn tervetulleeksi toivottava biisi kuunteluun alta!