Epic Recordsin Hugon panokset kovenevat – uudella biisillä kuullaan herkkää pop-osaamista ja Costin vierailu

HUGO ja Costi seisovat maalaustarvikkeiden kanssa suoja-alustan päällä.
Hugon uusin kappale kertoo tarinan parisuhteesta ja sen vaikeuksista
Teemu Heljo

Tuore julkaisu luo selkeän kontrastin edelliseen.

Levy-yhtiö Epic Records Finlandin artisti Hugo julkaisi perjantaina kolmannen singlensä. Huipputuottaja MD$:n eli Santeri Kauppisen luotsaaman levy-yhtiön tuore kiinnitys liikkuu musiikissaan niin R&B:n, räpin, kuin popinkin maisemissa ja uusin julkaisu esittelee näistä erityisesti viimeisimpänä mainittua; Taulut-nimisellä kappaleella kuullaan herkkää pop-tarinankerrontaa sekä Costin vierailu.

Hugo kertoo kappaleen syntyneen alun perin studiolla yhdessä suorastaan artistin mentorina toimineen räppärin, Ahtin ja tuottaja Tommi Kaukuan kanssa. Biisistä jäi kuitenkin tuolloin puuttumaan jotain, ja myöhemmin Costi hyppäsi mukaan kappaleelle.

– Soitin biisin Costille ihan muuten vaan yhden keikan bäkkärillä. Se ihastui siihen ja kuukausi myöhemmin mun puhelin soi. Siellä oli Costi joka kysyi, että haluisinko mä hänet biisille fiittaamaan. Mä sanoin heti, että ilman muuta, Hugo kertoo.

Siinä missä edellinen biisi kertoo kunnianhimoisesti tulevaisuuden näkymistä, kuullaan uusimmalla tarinaa parisuhteesta ja sen vaikeuksista.

– Tää biisi kertoo siitä, miten parisuhteessa on aina kaksi ihmistä ja kaksi eri näkemystä, jotka ei aina valitettavasti kohtaa, hän tiivistää.

Tuore kappale tuntuu todistavan vasta 19-vuotiaan artistin sulavaa kykyä vangita tarinoita sanoiksi ja kertoa niitä osuvalla tarkkuudella genrestä riippumatta. Aiemmin pääasiassa R&B:n ja räpin maastossa liikkunut artisti suorastaan yllättää kyvyllään toimittaa myös popimpaa tuotantoa – alta voit katsoa ja kuunnella valmiin tuotoksen, joka sai lisäkseen Teemu Heljon kuvaaman musiikkivideon.