Rähinä-tulokas Leo Luthando päättää hiljaiselonsa

Uuteen ympäristöön muuttanut artisti aikoo tiivistää julkaisutahtiaan.

Rähinä Recordsin uuden sukupolven edustaja Leo Luthando on julkaissut pitkästä aikaa uutta materiaalia. Nyt ilmestynyt single on nimeltään Tällä puolella taivast ja se edustaa jo artistin aiemmilla julkaisuilla kuultua melodista rap-soundia.

Urallaan yhden EP:n ja pari singleä dropanneen sekä muutaman fiitin tehneen Leon elämässä on tapahtunut muutoksia edellisen julkaisun jälkeen. Yksi niistä on kotipaikkakunnan vaihtuminen.

– Muutin keväällä Nastolan taajamaan viettämään hiukan rauhallisempia päiviä, mutta myös ollakseni lähempänä Lahtea jossa luottotuottajani Aku Miettinen sekä muu musiikintekoporukkamme asuvat, Leo avaa.

Tuore julkaisu onkin tehty yhteistyössä Aku Miettisen ja Simplice Kalasan kanssa. Leo kertoo kappaleen saaneen alkunsa hänen oltuaan studiolla fiilistelemässä kaksikon tekemiä biittejä ja luuppeja.

– Kun tässä biisissä käytetyn biitin pohja lähti soimaan, tiesin heti että tähän on tehtävä jotain. Siitä eteenpäin asiat tapahtuivat kuin itsestään minun kirjoittaessa, “Simon” soittaessa instrumentit sisään ja Akun tuottaessa.

Leon mukaan biisi itsessään on kiitos ja arvostuksen osoitus ihmiselle, joka on pysynyt rinnalla matkan mutkista ja turbulenssista huolimatta. Yhtä lailla Leon musiikkia odottaneiden kärsivällisyys tullaan palkitsemaan.

– Tulevaisuudenkuviot ovat selkeät, aion julkaista musiikkia säännöllisemmin ja näyttää jengille mitä kaikkea tämän “hiljaiselon” aikana on tullut opittua ja tehtyä.

Tällä puolella taivast on Leo Luthandon tämän kesän fokussingle. Kuuntele kappale alta.