JV ja Eevil Stöö heittivät salaiset femmat – kaksikko julkaisee yhteislevyn

Iiro Kuosmanen

Yhteistyö tulee jatkumaan myös toisessa puolisalaisessa projektissa.

Toisin kuin voisi äkkiseltään luulla, ei kaikissa katakombeissa ole kuollutta. Ei ainakaan Eevil Stöön rakentamassa, sillä Stööllä on omien sooloprojektiensa ohella käynnissä useita yhteistyöprojekteja.

Nyt Katakombi Recordsin suunnalta on kantautunut tieto, että yksi niistä on yhteislevy JV:n kanssa. Ensimmäisenä singlelohkaisuna siltä toimii kappale nimeltä Salaiset femmat.

Koska Katakombilla on äärimmäisen taaki tiedottaja, niin lainataan kuvaus tuoreesta singlestä suoraan tiedotteesta: ”Salaiset femmat lähtee käyntiin JV:n tuhatvolttisella tuotannolla ja saa äkkiä tuekseen streetsmartin Stöön 16 baria väkevää marsipaani-mayhemia. Myös Lahti business cityn papi chulo JV hyppää raidalle kakkosversessä ja pudottaa karut kuin kirveellä veistetyt 16 baria tyylipuhdasta räppiä.”

Kappaleesta voidaan levy-yhtiön mukaan vetää hyvinkin suoria johtopäätöksiä siitä, miltä duon platta tulee kuulostamaan. Levyn kuvaillaankin olevan ”alusta loppuun yhtä vähäeleistä ja hiljaisuudessa kuristavaa musiikkia kuin nyt julkaistava Salaiset femmat -single.”

Entä ne Stöön muut yhteisprojektit? Tulossa on ainakin levy uudelta kokoonpanolta nimeltä Musta Sade, johon kuuluvat Stöön lisäksi JV, Pehmee Goo ja Tarbash Luoti.

Tarbash kertoi projektista jo maaliskuussa oman Sonnin Taacca -vierailunsa yhteydessä. Mikäli kyseinen jakso on jostain syystä jäänyt tarkastamatta, niin suosittelemme ehdottomasti ottamaan OG:n puheet kuunteluun.

Kuuntele JV:n ja Stöön ensimmäinen yhteisjulkaisu alta. Kappaleelle julkaistaan Lari Tarvaisen ohjaama musiikkivideo maanantaina 19. heinäkuuta.