Radio Nova -festivaali julkaisi esiintyjiä – muun muassa Black Eyed Peas saapuu Suomeen

Black Eyed Peasin jäseniin kuuluu nykyään (vasemmalta alkaen) apl.de.ap, will.i.am ja Taboo.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali tarjoaa mittavan kattauksen musiikkia.

Helsingin Suvilahdessa 16.-17. kesäkuuta järjestettävä Radio Nova festivaali julkaisi lisää esiintyjiä aiemmin ilmoitettujen kansainvälisten tähtien lisäksi. Kaiken kaikkiaan festivaalin on hyvinkin monipuolinen, tarjoten niin ympäri maailmaa menestystä niittäneitä esiintyjiä, kuin myös kotimaan kärkipään nimiä.

Jenkeistä Suomeen matkaa monta suuren luokan esiintyjää, joista suurimpana Black Eyed PeasAdam Lambert ja Jason Derulo.

Black Eyed Peas on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä hip hop -kokoonpanoista, mistä todisteena toimii 80 miljoonaa myytyä albumia maailmanlaajuisesti. Alun perin nelihenkisestä kokoonpanosta Suomeen matkaavat Will.i.amAlp.de.ap ja Taboo. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun heidät nähdään Suomessa, joten luvassa on jotakin ainutkertaista.

Adam Lambert puolestaan nousi maailmanlaajuiseen suosioon Queen-yhtyeen kanssa tekemiensä kiertueiden myötä. Hänet on totuttu näkemään myös vauhdikkaiden soolokonserttiensa tähtenä ja show tuskin jättää ketään kylmäksi.

Niin kuin aiemmin mainituilla, on myös Jason Derulolla takanaan mittava ura. Jo 15 vuotta sitten uransa aloittanut R&B:n ja popin tähti on myynyt yhteensä yli 250 miljoonaa kappaletta ja hänen musiikkinsa on niittänyt suosiota kansainvälisesti. Derulon musiikkia on kuultu muun muassa jalkapallon MM-kisoissa 2018, kun hänen kappaleensa Colors kuultiin Coca Colan virallisena kisabiisinä.

Muita kansainvälisiä Suvilahdessa nähtäviä nimiä ovat Icona Pop, Rag ’n’ Bone Man ja Kelis.

Kotimaiset esiintyjät tarjoavat myös musiikkia moneen lähtöön, kun lavalla nähdään liuta Suomen suosituimpia artisteja ja yhtyeitä. Räpin ystävät saavat nauttia, kun lavalle nousee GettomasaElastinen ja Gasellit. Muita kotimaisia festivaalissa nähtäviä esiintyjiä ovat muun muassa AbreuKuumaaApulantaSamu HaberJuha Tapio ja The Rasmus.

Luvassa on mittava kaksipäiväinen kansainvälinen tapahtuma, jossa esiintyy kolmella eri lavalla yhteensä yli 30 esiintyjää. Festivaalin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa ja Tiketissä maanantaina 13. helmikuuta kello 10.