HMC Publishingin ja Monspin yhteinen Bootcamp saa jatkoa maaliskuussa – kurssi järjestetään jo kolmatta kertaa

Lumi Hartikainen

Kurssilla pääsee työskentelemään alan ammattilaisten kanssa ja haku on auki helmikuun loppuun saakka.

Jo kahdesti menestyksekkäästi järjestetty Monsp-levy-yhtiön ja HMC Publishing -musiikkikustantamon Rap Studio Bootcamp saa odotettua jatkoa. Kahden päivän ilmainen intensiivistudiosessio on tarkoitettu hiphopista kiinnostuneille naisille sekä trans- ja muunsukupuolisille henkilöille. Kurssi järjestetään 22.-23. maaliskuuta Helsingissä, ja haku on avoinna helmikuun loppuun saakka.

Aiemmat Bootcampit ovat poikineet useille osallistujille levytyssopimuksia, mistä loistavana esimerkkinä edellisvuoden osallistuja Nuppu Oinas. Sittemmin hän on kirjoittanut levytyssopimuksen Monspille, esiintynyt Blockfesteilla, sijoittunut Spotifyn Top 50 -listalle ja tullut valituksi YleX:n Läpimurto-listaukseen.

– Aiemmat Bootcampit ovat saaneet hienon vastaanoton ja ihanaa palautetta. Jatkamme innoissamme tätä merkitykselliseltä tuntunutta ja tärkeäksi koettua perinnettä, kommentoi Monspin A&R Ida Karimaa.

Bootcampin osallistujat pääsevät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten valmennettavana. Kukin kurssille osallistuva pääsee omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa sekä artistimentoreina toimivien Etan ja F:n sparrattavaksi. Osallistujia tuetaan biisien kirjoittamisessa ja he saavat vinkkejä kohti artistiutta. Maksuttoman kurssin osallistujat valitaan avoimessa haussa, joka on auki 28. helmikuuta asti. Mukaan haetaan tekijöitä, jotka tarvitsevat apua projektiensa viimeistelyssä sekä työkaluja oman osaamisen syventämiseksi.

Kurssille haluavat voivat hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen kuvauksen itsestään, musiikistaan ja artistihaaveistaan sekä hyväksi katsomansa määrän demoja sähköpostilla osoitteeseen ida@monsp.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monsp Records (@monsprecords)