Pyhimys julkaisi kaksi uutta kappaletta osana Spotify Singles -konseptia

Kappaleet ovat mukana MIKKO-albumin platinapainoksella.

Suomen virallisen albumilistan kärkikahinoissa tammikuusta asti MIKKO-albumillaan mukana ollut Pyhimys on julkaissut uutta materiaalia. Cledoksen Kysymys-singlen kautta tälläkin hetkellä singlelistan piikkipaikalla olevan artistin tuoreelta tuplasingleltä löytyy raidat Parempi yksin ja Paranoid 4:20.

Kumpikin kappaleista on toteutettu osana Spotify Singles -konseptia, johon Pyhimys ottaa osaa ensimmäisenä suomalaisena artistina. Konseptiin kuuluu, että artisti äänittää Spotifyn Tukholman-studiolla kaksi kappaletta joista toinen on uudelleenversiointi artistin omasta vanhasta kappaleesta ja toinen jonkun muun artistin julkaisusta.

Parempi yksin -kappaleessa kuullaan sample Alice Deejayn 90-luvun hittikappaleesta Better Off Alone. Oman tuotannon uusintaversioinnin kohteeksi Pyhimys otti vuoden 2011 Paranoid-albuminsa neljännen raidan.

Parempi yksin ja Paranoid 4:20 ovat kaksi aiemmin salassa pidettyä lisäraitaa MIKKO-albumin tulevalla platinapainoksella, josta uutisoimme aiemmin täällä. Perjantaina 24. huhtikuuta ilmestyvällä tuplavinyylillä on lisämateriaalina myös Pyhimyksen Vain elämää -tv-sarjaan tekemät soolovedot.