PurppuraSuden uusi video on irtiotto rap-videoiden tyypillisestä kuvastosta

Visuaalit tuekseen saanut kappale on osa PurppuraSuden tulevaa mixtapea.
Teemu Torppa

Tulokas kuvasi videonsa Louis Vuittonin liikkeen edustalla.

Mikäli nimi PurppuraSusi ei sano mitään, niin nyt on otollinen hetki korjata tilanne. Helsinkiläisartisti tiputti tänään Ei VäLii -kappaleestaan videon, jonka idea on ainakin kotimaisten räppivideoiden joukossa omalaatuinen.

Muun muassa Siltasen Rare-klubilla keikkaillut PurppuraSusi on aiemmin julkaissut A-mixtapen sekä PurppuraSusi-EP:n. Fiittaajina viimevuotisella EP:llä kuultiin hiljattain oman labelinsa perustanutta Pianomiestä sekä tämän aiemmalle levy-yhtiölle Rutilukselle helmikuussa sainattua Jan Taagia.

Tällä hetkellä artisti jakaa studion Jan Taagin sekä Pojat-Collectiven kanssa, ja heillä onkin suunnitteilla jonkinlaisia yhteistyökuvioita ensi vuodelle. Studiolla on tekeillä muun muassa PurppuraSuden syksylle kaavailtu mixtape, jonka taustoista vastaavat nimet kuten Wulfthatkid, MGM, sohval ja Wee23. Lisäksi PurppuraSusi ja DJ Polarsoulin valmistelevat yhteistä EP:tä, joka julkaistaan loppuvuodesta tai vuodenvaihteen jälkeen.

PurppuraSusi kuvasi tuoreen videonsa yhden vuorokauden aikana Teemu Torpan kanssa Louis Vuittonin liikkeen edustalla. Kolikoita ei ohikulkijoilta irronnut, mutta reaktiot olivat kuulemma osastoa ”priceless”, ja kyllähän tällainen konsepti aina herättää ajatuksia. Katso video alta.