PME Recordsilta lähtenyt Cledos julkaisee pitkästä aikaa uutta materiaalia

Helsinkiläisartisti valmistelee tällä hetkellä esikoisalbumiaan.

Viime vuonna PME Recordsin taakseen jättänyt Cledos on jo jonkin aikaa työstänyt ensimmäistä kokopitkää albumiaan. Töis Crew’nsa kanssa hiljattain oman dekkinsäkin saanut artisti pohjustaa sitä tiputtamalla lähes vuoden julkaisutauon jälkeen uuden singlen.

Pitkän hiljaisuuden päättää träkki nimeltä PIDÄKII, joka saapuu suoratoistopalveluihin perjantaina 17. toukokuuta. Cledos jakoi tänään sosiaalisessa mediassa kappaleesta tiiserin, jonka pääset ottamaan haltuun alta.

https://www.instagram.com/p/BxR_y0NHyC4/

Kappaleen julkaisun yhteydessä kuulemme todennäköisesti myös hiukan tarkemmin Cledoksen uusista kuvioista. Vaikka Cledos ei enää olekaan PME:n listoilla, niin hänen yhteistyönsä Warnerin kanssa jatkuu silti.

Cledoksen nousu yhdeksi tämän hetken seuratuimmista artisteista on ollut nopeaa, sillä hänen Töis-debyyttisinglensä julkaisusta ei ole kulunut vielä edes kahta vuotta. Siinä ajassa Cledos on julkaissut useammankin kovia striimauslukuja takoneen hitin sekä yhden EP:n ja mixtapen. Keikkojakin artistilla on ollut reilusti, ja tulevalle kesälle hänet ovat buukanneet esimerkiksi Blockfest, Mellakka Festival, Provinssi, Ruisrock ja Sideways.

Tamperelaisilla saattaa olla jo tänään mahdollisuus kuulla uusi sinkku, sillä Cledos keikkailee illalla Tampere-talon Sorsaklubilla. Ikärajattomassa tapahtumassa nähdään hänen lisäkseen Asa ja View.