Cledoksen Töis Crew saa oman skeittilautansa

Lamina

Dekki julkaistaan Laminan ja Töis Crew’n kollaboraationa.

Pitkän linjan skeittiliike Lamina ja ennen kaikkea Cledoksen kautta tunnetuksi tullut Töis Crew julkaisevat tällä viikolla Töis Crew’n oman skeittilaudan. Dekin grafiikoista vastaa Julia Namrood.

Kollaboraatio oli luonnollinen, sillä skeittaaminen toimi Töis Crew’n jäsenten yhteisenä kiinnostuksen kohteena jo vuosia ennen sen jäsenten kosketusta musiikki- ja muotimaailmaan. Vielä viisi vuotta sitten jäsenet töhersivät lautoihinsa Töis-logoja, mutta nyt homma on saatu nostettua uudelle tasolle.

View this post on Instagram

Lamina|Töis kollaboraatio sai alkunsa viime keväänä laminan työntekijöiden kesken puoliksi läpällä heitettynä ideana et ”pitäskö tehä noitten jätkien kaa lauta, niil on jotenki tosi siistin näkönen meininki”. Osa porukasta oli jo entuudestaan tuttuja naamoja kaupan sohvalta ja vapaa-ajalta, joten idean esittäminen jätkille oli todella luontevaa. Töis:in porukka otti ajatuksen hyvin vastaan ja nyt vuotta myöhemmin laudat on tulossa myyntiin. Annettiin oikeestaan jätkille vapaat kädet tehä mitä haluu ja lopputuloksesta tuli tosi siisti. Lauta on saatavilla tämän viikon lauantaina 27.4 koissa ”8.0”, ”8.25”, ”8.38” ja ”8.5” Kiitos @toiscrew ❤️ -p

A post shared by Lamina Skateshop & Webstore (@laminafi) on

Lauta tulee myyntiin lauantaina 27. huhtikuuta Töis Crew’n nettisivuille sekä Laminaan. Tsekkaa Myrtsin Skedehallissa kuvattu video alta.

Töis Crew’n edustajat eivät ole ensimmäisiä suomalaisen hiphop-kentän nimiä, joille on tehty oma dekki. Vuonna 2016 Lamina julkaisi Palefacen kanssa dekin, ja neljä vuotta aiemmin SMC Lähiörotat oli saanut omat lautansa ulos Ponke’silta. Myös No Smoking Team suunnitteli samoihin aikoihin oman dekkinsä julkaisua, mutta se jäi toteuttamatta.