Pitkä ystävyys toi viimein yhteen – uudella käytöstapoja huomioivalla singlellä kuullaan Joe L ja william

Listahitiksi noussut kappale on artistin seitsemäs single julkaisu kahden EP-projektin lisäksi.

Joe L on uuden aallon rap-artisti, joka on urallaan julkaissut EP:t Vauhtisokee ja Sekunti, jossa on jälkimmäisessä mukana Raumalta kotoisin oleva artisti LILBRO. Lahjakkaan biisintekijän uusin single kantaa nimeä Käytöstapoi. Kappaleella on mukana viime vuoden Emma Gaalassa palkittu william.

Yhteistyö kaksikon välillä syntyi luonnollisesti pitkän ystävyyden vuoksi. Molemmat artistit ovat kotoisin samalta paikkakunnalta ja ovat tunteneet tähän mennessä noin neljän vuoden ajan.

–  Yksinkertaisesti mahtava päästä julkaisemaan vihdoin uutta musiikkia ja oli kiva saada tähän william messiin, Joe L kertoo.

Idea kappaleeseen syntyi inspiroivan kitarasamplen kautta.

– Mulle ehdotettiin et vois koittaa tuottaa sellast UK Garage -meininkii ja sit ku laitoin rummut paikoillee ni tuli heti noi kertosäkeen sanat mieleen, hän muistelee.

Biisistä artistilla oli hyvä ja varma fiilis jo ennen julkaisua. Osasyynä tähän toimi kannustavat läheiset.

– Tiesin et tää on oikeesti hyvä biisi, varsinki siin kohtaa kun mun tyttöystävä ja kaikki frendit haippas tätä jotenki erityisen paljon nii tiesin, et nyt ollaan hyvän jäljil. Aluks tän piti olla soolobiisi mut sendasin tän williamille jonka kautta se sit pääty hyppää messiin.

Seuraavaksi Joe L aikoo uusien biisien lisäksi keikkailla.

– Esimerkiks juhannuksena RMJ:ssä pääsen lavalle! Oon kans tehnyt paljon biisei tänä vuonna niin niitä varmasti julkaisen, hän toteaa.