Lämpöö plus reggaeta – El Migun uusin single toivottaa kesän tervetulleeksi

Sony Musicin artisti fiilistelee singlellään kesäistä tunnelmaa.

Vuonna 2019 Criminaali -hitillään monien tietoisuuteen tullut El Migu droppasi uuden TikTokissa trendanneen Erilainen-kappaleensa viime viikolla nousten samalla useammalle Spotify-listalle.

– En osannu yhtään odottaa et ihmiset ottais tän myös tiktokissa näin hyvin vastaan vaik tiesinki et tää on hyvä biisi ja moni varmasti fiilaa, hän toteaa lämpimästi.

Biisi tuo lämmintä energiaa reggaesoundin merkeissä yhdistettynä mieleenpainuviin sanoituksiin, luoden näin kappaleesta tarttuvan kesäbiisin.

– Olin vaa mun huonees selailemas ja ettimäs reggaeton biittii mikä koskettais mua. Sit törmäsin tähän ja muistan, et sain melkee heti kirjotettuu ekat lainit kertsiin ja tajusin melkee ykkösel mist haluun myös puhuu. Siit lähtien mul kasvo hullu inspiraatio kirjottaa tää biisi loppuun, hän kertoo.

Kappale virittää kuuntelijat positiiviselle fiilikselle ja toivottaa alkukesän tervetulleeksi. Singlejen lisäksi artisti julkaisi viime vuoden kesänä myös EP:n nimeltä Uusi visio. Artistin musiikkityyliä kuvaillaan ja pohditaan seuraavasti.

– Suomessa reggae mielletään usein kesä- ja bilemusiikiksi, mutta Migu haluaa tuoda esiin, kuina mukana voi olla syvällisempikin sanoma ja että reggaen juuret ovat katumusiikista lähtöisin, kuvaillaan tiedotteessa.

Omaa prosessiaan biisien luomisessa Migu luonnehtii vaihtelevaksi.

– Riippuu paljon päivästä ja ehkä viikostakin. Joskus oon tosi ilosel pääl ja inspiroidun tekee bilemusaa. Toisena päivänä saatan olla enemmän omissa mietteissäni ja tekee mieli avautuu jostain ja purkaa mielessä olevat asiat. Sit välillä on vaa biitti, joka saa mut tuntee jotain erikoist ja sen kautta tulee mieleen ideoita ja aiheita.

Nappaa trendaava kappale kuunteluun alta: