Ensimmäisestä isosta musiikkiprojektista luvassa NFT – haastattelussa JABU

325 Median artisti jukaisi projektinsa viime viikolla.

JABU julkaisi pari viikkoa sitten debyytti-EP:nsä joka kulkee nimellä LIFESTYLE. Projekti on artistille isoin tähän mennessä julkaistu kokonaisuus. Miettiessään projektia laulaja kokee olevansa tyytyväinen lopputulokseen, vaikka kaikki ei aina menisikään täysin suunnitellusti.

– Oon tyytyväinen miten tää muodostu suhteellisen ajattelematta yhtenäiseks kokonaisuudeksi. Toisaalt oon kans huomannu musan tekemisessä, et ihan sama minkälaisia tavotteita laittaa omalle taiteelle, niin se lopputulos voi olla jotain täysin muuta ja yllättää ittensäkin hyvällä tavalla.

Musiikissaan prioriteetteina JABU pitää aitoutta.

– Aitous ja autenttisuus on mulle musassa kaikki kaikes. Jos käyn mun elämässä mitä tahansa asioita läpi, nii koen et sen on pakko kuuluu myös mun musiikissa läpi, hän pohtii.

Rauhatonta arkea ja itsensä haastamista

Omalle musiikilleen taiteilija ei halua laittaa tiettyjä raameja.

– Tykkään haastaa itteäni ja mennä omien mukavuusalueiden ulkopuolelle. Mun oma elämäntyyli on aika rauhaton ja en ehkä elä sellasta normi ihmisen arkee, vaan enemmänkin et päiväl ylös sängyst ja kotii studiolt aamuyöllä. Mun EP on myös tän tyylinen.

Suosikkikappale projektilta on artistille biisi nimeltä 9.

– Luomisprosessi oli niin iisi tän kanssa. Olin sillon jo lähtemäs studiolta kun tää synty, mut ennen lähtöö halusinkin tehä vielä yhen biitin, sit kirjotin siihen kertsin, se muodostu niin hyväks et otin yhteyttä mun tuottajaan Ilariin, hän kertoo.

Itse luomisprosessi koko projektin läpi kulki JABU:n mielestä vaivattomasti ja helposti.

– Olin niin omas kuplassa ku tollasta vähän isompaa kokonaisuutta teki, et kaikki tapahtu aika luontevasti. Olin myös ympäröiny itteni inspiroivilla ihmisillä, niin se auttoi myös tosi paljon.

EP-levystä tulossa hieman erilaisempi deluxe-versio

EP tulee saamaan jatkoa deluxe-version muodossa tällä viikolla.

– Perjantaina tulee EP:st versio kans NFT:nä, hän paljastaa.

Kuuntele EP alta: