Pehmeää ja tunnelmallista R&B:tä – LOLA ottaa biisillään hetken loman kaikesta

Aiemmin indienä musiikkinsa julkaissut artisti starttasi syksynsä labelin kautta tulleella singlellä.

Debyytti-EP:nsä lost tapes tänä vuonna julkaissut LOLA palaa musiikkikentälle pehmeällä ja tunnelmallisella Do Not Disturb nimisellä kappaleella. Biisillä artisti haluaa ottaa hengähdystauon ja hetken itselleen.

– Do not disturb syntyi siitä tunteesta, kun olet niin henkisesti väsynyt toiseen ihmiseen, että haluat kääntää omat tunteet pois päältä ja laittaa itsesi do not disturb -tilaan. Tämä biisi on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat hetken lomaa muista ja oman pään sisältä, hän kuvailee.

Aiemmalla kokonaisuudellaan artistilupaus käsitteli parisuhteen elinkaarta myös vaikeampien hetkien ja tunteiden tiimoilta. Juuri julkaistu single on astetta positiivisemman viban omaava kappale.

– Tää single on enemmän poppiin suuntava ja jotenki enemmän positiivisella vivahteella kulkeva kun mun aikaisemmat julkaisut, hän kertoo.

Kappale on laulajan ensimmäinen julkaisu Laundry-labelin kautta.

– Tää oli tosi kiva juttu! Oli jotenki ihanaa ja samalla outoa, kun on tottunu hoitamaan kaikki itse aiemmin, hän toteaa naurahtaen.

Koukuttavia melodioita kappaleissaan käyttävä laulaja aikoo julkaista tänä vuonna vielä muutaman singlen.

– Loppuvuoden suunnitelmissa on julkaista vielä ainakin kaks biisiä, joista toinen on yhden uuden ihanan tulokkaan kanssa tehty.

Samaistuttavia lyriikoita kirjoittava LOLA haaveilee tulevaisuudessa pääsevänsä työskentelemään tuottajana, laulajana ja lauluntekijänä toimivan Brent Faiyazin kanssa.

– Hänen tuotanto on just sellaista, mitä itsekkin haluaisin tehdä. On kuitenkin paljon lahjakkaita ihmisiä, kenen kanssa haluaisin työskennellä joten nää vaihtuu usein, hän pohtii.

Ota hetki itsellesi ja nappaa LOLA:n biisi kuunteluun tästä: