Vaakalaudalla olevia suhteita ja uusien alkuja – tältä kuulostaa LILBRO:n uusi single

Karim Awad

PME Recordsin riveihin kuuluva artisti palaa 570 päivän julkaisutauoltaan.

Pehmeää R&B:tä tekevä LILBRO, oikealta nimeltään Viljami Julkunen julkaisi kappaleen Valmiina himaan. Biisillä vierailee mukana muutamia kuukausia sitten oman albuminsa julkaissut, sekä vastikään Aaro630:n kanssa singlen julkaissut Lauri Haav.

Tuotannon takana on GoodJobLarry ja Aatu Iljin. Hidastempoinen ja tummanpuhuva kappale käsittelee vaakalaudalla olevia suhteita ja uusia alkuja Helsingin yössä.

– Se on outoa tajuta, että edellisestä julkaisusta on noin 570 päivää, ja uusi julkaisu lähestyy. On myös outoa huomata miten sen aikana on kehittynyt musiikillisesti ja ihmisenä. Tän biisin tekee tärkeäksi se, että jengi näkee ettei niitä päiviä ole käytetty turhaan, vaan on saatu aikaan jotain täysin uutta, LILBRO toteaa.

Yhteiseen kappaleeseen kaksikko päätyi sattuman kautta.

– Päädyttiin tekee yhteisbiisi aika sattumalta. Keskellä äänitystä tuli kela, et mitä jos Lauri hyppäis mukaan. Parin viestin jälkeen Lauri lähetti versen seuraavana päivänä.

Artisti kertoo kappaleen olevan myös alkua uudelle soundille.

– Tää single on alku uudelle LILBRO:n soundille, imagolle ja tarinalle joka lähti mun EP:stä, jolla käsitellään rakkautta ja kipua. On aika päästä niistä yli, hän kertoo.

Yli vuoden hiljaisuuden jälkeen laulaja kertoo kokevansa olevan oikea aika myös aktiivisemmalle julkaisutahdille, sekä mahdollisesti myös suuremman kokonaisuuden julkaisulle.

– Nyt hiljaisuuden jälkeen on aika julkaista aktiivisesti ja ehkä myöhemmin myös isompi kokonaisuus. Odotus on nyt ohi.

Nappaa kuunteluun Raumalta kotoisin olevan artistin uutta soundia, sekä visuaalista ilmettä omaava biisi haltuun alta.