Overdog Worldwiden rosteriin liittyneen Bentalityn uudella singlellä on mukana myös Brando

Kappaleella kerrotaan artistin monikulttuurisesta perheestä.

Suomalais-amerikkalainen Bentality liittyi vastikään tuoreen Overdog Worldwide -levymerkin rosteriin ja julkaisi viime perjantaina uuden Family-nimeä kantavan singlen. Uusi levymerkki keskittyy muulla kuin suomen kielellä tehdyn musiikin esille nostamiseen, josta uutisoimme aikaisemmin.

Englanniksi räppäävä Bentality värväsi uudelle singlelleen mukaan muun muassa Mikael Gabrielin tuplaajana tunnetun Brandon, jolta ilmestyi viime vuonna B2-niminen albumi. Tuore kappale on pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Akeemin tuottama ja se kertoo Bentalityn monikulttuurisesta perheestä, joka ulottuu maapallon halki.

Family-sinkku on anthem ihmisille, joiden identiteettiä muovaa useampi kuin yksi kulttuuri. Biisillä lauletaan elämästä näiden kulttuurien välissä, tärkeistä ihmisistä sekä vastoinkäymisistä, joita vuosien varrella afrosuomalaiset ovat nähneet.

Bentalityn äänimaisemat ovat hänen yhdysvaltalaiselta isältä periytynyttä amerikkalaista Los Angeles -soundia. Yhdysvaltojen länsirannikolla paljon aikaa viettäneen artistin musiikissa kuuluu kuinka melodiat ja harmoniat, räpit ja laulut sointuvat yhteen.

Överdog-levy-yhtiön riveissä viisi singleä julkaissut muusikko valmistautuu julkaisemaan debyyttialbuminsa tulevana syksynä uuden levymerkin alla.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.