Monsp Recordsin Bootcampilla tavanneet Sara Bee, SAFIRA ja Jotti Singh julkaisivat kesäisen yhteisbiisin

Kolmikko nähdään myös aurinkoisella musiikkivideolla.

Viime vuoden Monspin järjestämällä kolmipäiväisellä bootcamp-studiosessiolla tavannut kolmikko eli Sara BeeSAFIRA ja Jotti Singh lyöttäytyivät yhteen samalle kappaleelle. Lopputuloksena syntyi kesäinen Baby Boo -niminen laulu, joka kertoo ystävyydestä.

Jokaiselta artisteista ilmestyi aiemmin myös oma julkaisu tammikuussa ilmestyneellä Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 2 -albumilla, josta uutisoimme tarkemmin aikaisemmin.

Idea tuoreeseen tämän kesän hittiin lähti Sara Been makuuhuoneesta.

– Baby Boo -biisi lähti Sara Been makkarista. Safira ja Sara alkoivat läpällä äänittämään demoa ja päätettiin et halutaan sen kertovan ystävyydestä. Myöhemmin samalla viikolla oli juhlat Monsp Mixtapen kunniaksi, joissa syntyi idea pyytää Jotti Singh mukaan biisille, kolmikko kertoo.

Biisin ansiosta kolmikosta tuli hyviä ystäviä.

– Kappaleen tekemisen aikana meistä kolmesta tuli tosi läheisiä ja biisin sanoituksia tehdessä jaettiin salaisuuksia ja tarinoita elämästä. Kappaleesta välittyy se, mitä ystävyys parhaimmillaan on. Kun saa olla toisen kanssa täysin hassu oma itsensä, pystyy luottamaan että toinen on tukena hetkenä minä hyvänsä ja aina valmiina pitämään hauskaa.

Alta voit katsoa Youcef Beldjerdin tekemän videon.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.