Opaali julkaisee uuden EP:n – O.R.W Incillä ollut Mike Mo on mukana projektilla postuumisti

Marek Tarkowski

Levy tulee ulos huhtikuussa.

Viime syksynä edellisen Big Homie -EP:nsä julkaissut Opaali jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna. Tiedossa on siis uusi EP, joka kantaa nimeä Keisarin uudet vaatteet.

Opaalin mukaan nimeä ei pidä keulimisena, sillä sen takana on viesti. Sen enempää artisti ei halua sitä avata, mutta jokainen saa ottaa sen miten haluaa muistaessaan tarinan johon sillä viitataan.

EP:ltä on aiemmin julkaistu singlenä sen avausraita TTG, jonka on tuottanut Köyhä Jonne. Sanoista ”Trained To Go” lyhenteensä saaneelle kappaleelle on kuvattu myös video.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

Tuottajina ovat Köyhän Jonnen ohella toimineet Axinsane, Loasteeze, Pimp$trom ja Tiedemies samalla kun DJ Massimo on vastannut yhden raidan scratcheista. Ihan yksin Opaali ei ole mikkiin pärskinyt, sillä äänessä ovat hänen lisäkseen Köyhä Jonne ja Hurtta.

Levyn päättää muuten synkästä kokonaisuudesta positiivisuudellaan erottuva ja tribuutiksi tarkoitettu bonusraita Air Max. Kappaleella kuullaan O.R.W Inc. -edustusta Nuoren Soodan, Pimp$tromin sekä joulun alla kuolleen Mike Mon muodossa.

Keisarin uudet vaatteet -EP julkaistaan perjantaina 23. huhtikuuta. Kannen ja kappalelistan näet alta.

1. TTG (tuotanto: Köyhä Jonne)
2. P.l.p.t. (pitkän linjan pahan tekijä) feat. Hurtta & Dj Massimo (tuotanto: Axinsane)
3. Hyvis feat. Köyhä Jonne (tuotanto: Pimp$trom)
4. Kai mä oon vaan G? (tuotanto: Tiedemies)
5. Tarina 1 (tuotanto: Loasteeze)
6. O.R.W Inc. Bonus: Air Max feat. Nuori Sooda, Pimp$trom & Mike Mo (tuotanto: Pimp$trom)