OPA puskee uutta materiaalia maailmalle kaltereiden takaa

Samuli Vienola

MD$:n tuottamalla raidalla fiittaa Eevil Stöö.

OPA istuu tällä hetkellä kahdeksan ja puolen vuoden tuomiota Sörnäisten vankilassa. Kalterit eivät kuitenkaan estä musiikin julkaisua, mistä todisteena toimii juuri ilmestynyt uusi kappale nimeltä Et haluu kuulla.

Biisillä on mukana Eevil Stöö, jonka kanssa OPA julkaisi Pehmee Goon tuottaman B.M.T -EP:n kesällä 2019. Kaksikkoa on kuultu samalla raidalla myös ihan äskettäin, sillä OPA on mukana Stöön ja JV:n viimekuisen Ooze Aalto -albumin Pääkallo-kappaleella.

Nyt ilmestynyttä kappaletta voisi kuvailla raa’aksi, rujoksi ja rehelliseksi emotionaalisten suuntaviivojen tullessa kylmiltä ja kovilta kaduilta. Kuuntelija voi löytää siitä samanlaista energiaa kuin hevistä tai punkista sen biitin, distorttaavan miksauksen sekä bängerityylin ansiosta.

Uutuusjulkaisun biitistä vastaa Fountain-tuottajakollektiivin johtohahmo MD$, joka on aiemmin tuottanut artistille esimerkiksi raidat En kuullu sua ja Kuka sua auttaa. Masteroinnista on huolehtinut AKEEM, jonka OPA on ottanut epäviralliseksi managerikseen.

Kuuntele tuore single alta. Kappaleelle on tulossa myöhemmin Lari Tarvaisen kuvaama musiikkivideo.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.