Oodi sielunkumppanille: Joren & Zpopan Love SZN saa jatkoa

Zpoppa, Tuuli ja Jore poseeraavat sinertävän valon alla.
Kappale syntyi Jorelle ja Zpopalle tuttuun tapaan spontaanisti studiolla luottotuottaja Obikeysin kanssa.
Salamata Mboup

Pohjois-Helsingin räppiskenestä ponnistavan duon biisillä mukana Tuuli. 

Jore & Zpoppa on energiaa puhkuva kaksikko, joka tulee viimeistään tänä vuonna jokaisen tietoisuuteen. Artistit ovat tehneet aikaisemmin musiikkia muun muassa Williamin, Slikin, Sexmanen ja Shrtyn kanssa, jotka ovat mukana heidän maaliskuussa 2023 julkaistulla debyyttialbumilla Love SZN. 

Muun muassa Young Thugin ja Biggien esikuvikseen mainitseva duo jatkaa rakkaudentäyteistä tarinankerrontaansa uusimmalla singlellään, joka kulkee nimellä Heikkouteni.

Energisen veljeskaksikon kappaleella kuullaan mukana uniikin soundin sekä määrätietoisesti nousukiitoa kulkevaa uraa luova Tuuli. Laulaja palasi näyttävästi uuden musiikin kanssa viime elokuussa nyt kultaa striimanneen W1NDY SEASON -albumin kanssa, sekä keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea.

Yllättävän yhteistyön julkaisseen kappaleen Pohjois-Helsingin räppiskenestä ponnistava duo kuvailee olevan oodi omalle sielunkumppanille.

– Tää kertoo siitä, kun sä tajuut et okei, tää on se mun henkilö. Sä tajuut, et mä en voi tyrii tätä juttuu, toi on mun, Jore kertoo.

Keväinen rakkausbiisi syntyi Jorelle ja Zpopalle tuttuun tapaan spontaanisti studiolla luottotuottaja Obikeysin kanssa. Kauniin kappaleen sielukkuutta korostaa Tuulin taitava äänenkäyttö, joka toimii toimivana tasapainona duon matalan pehmeälle soundille.

–  Heikkouteni synty kolmipäisen käärmeen luomana eli mun, Obikeysin ja Zpoppan. Meiän biisit syntyy vaan siinä hetkessä, on the spot. Obi soitti meille erilaisia biittejä ja ku tää biitti droppas, alettiin heti hyräilee siihen päälle erilaisii melodioita, äänitettiin ne ylös, keksittiin niihin sanat ja siit syntyi Heikkouteni, Jore kuvailee.

Joren & Zpopan uralla on tullut uuden vuoden myötä myös muita muutoksia, sillä kaksikko sainattiin alkuvuodesta levy-yhtiö Kaiku Entertainmentille. Juuri julkaistu kappale on uuden labelin ensimmäinen lohkaisu duolta.

Veljekset kuvailevat tulevien urasuunnitelmien olevan mahdollisesti yllättäviä monelle.

– Vihaan sanontaa isoi juttui tulos, se on niin korni. Mutta voisin sanoo, että odottamattomii juttui on tulossa. Me tykätään Zpopan kanssa tehdä asioita, joita ihmiset ei välttämättä odottaisi meiltä. Me tykätään aina vaihtaa uusi sivu, uusi aukeama, uusi tarina. Tänä vuonna pitäis tapahtuu actionii, ennaltaodottamattomia juttuja. Korvat hörölle, nyt on Jore ja Z season!

Ota kappale kuunteluun alta: