Kesärauhaan kiinnitetty kolme uutta artistia – indiepop-tähti Augustine on yksi näistä

Augustine katsoo ylöspäin poseeraten harmaata taustaa vasten.
Ruotsalainen indietähti Augustine nähdään kesäkuussa ensimmäistä kertaa Suomessa.

Lipunmyynti Kesärauhaan käy vilkkaampana kuin koskaan aiemmin.

Kesärauhan musiikkifestivaali, joka pidetään Turun Linnanpuistossa 7.-9. kesäkuuta, on julkistanut kolme uutta artistikiinnitystä. Ruotsalaisen indiemusiikin tähti Augustine esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa, ja festivaalin sunnuntaipäivä saa lisäväriä pehmoainon ja Mikko Joensuun kaltaisten kotimaisten tähtien esiintymisillä.

Pehmoaino, joka tunnetaan uniikista indiepop-tyylistään, on saavuttanut merkittävää suosiota uusimmalla soittorasia-albumillaan, joka nousi nopeasti Suomen kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon Spotifyssa. Mikko Joensuu, toinen merkittävä kotimainen artisti, on palannut kuuden vuoden tauon jälkeen musiikkikentälle uudella albumillaan Long Ark, jota on juhlittu loppuunmyydyssä konsertissa Helsingin Musiikkitalossa.

Augustinen lisäys Kesärauhan ohjelmistoon tuo kansainvälistä vetovoimaa festivaalille. Leikkisiä äänimaisemia, svengaavia 70-luvun melodioita ja modernia chillwavea suvereenisti yhdistelevä artistin tuore albumi Youth And Why It Ends on saanut huomiota ympäri maailmaa, ja Kesärauhassa kuullaan nyt ensimmäistä kertaa live-versioita tästä teoksesta Suomen maaperällä.

Viidettä kertaa järjestettävän Kesärauhan lipunmyynti on vilkkaampi kuin aiemmin ja lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa vielä kevään aikana.

– Lähiviikkojen aikana meillä on lisää hienoja julkistusuutisia luvassa mm. Elektrolinnan ohjelmiston osalta, myös kansainvälisiä kiinnityksiä Linnanpuistoon on vielä luvassa, hehkuttaa Kesärauhan taiteellinen johtaja Pietu Sepponen.