Uuden polven pop-artisti Runo herättää tunteet eloon debyyttilevyllään Rikos ja rangaistus

Runo makaa lattialla katsoen kameraa kohti. Taustaa valaisee pinkki taustaseinä.
Runo nousi musiikkimaailmaan tietoisuuteen jo vuonna 2020.

Johanna Kustannuksella levyttävä Runo julkaisi odotetun debyyttialbuminsa.

Viime perjantaina, 1. maaliskuuta, julkaistiin Runon, oikealta nimeltään Lisa Nikulan, odotettu debyyttialbumi Rikos ja rangaistus, jonka sisällä kerrotaan kaikkien tunteiden olevan sallittuja – myös rumat ja vaikeat. Johanna Kustannuksella levyttävä artisti yhdistelee musiikissaan spoken wordia, modernia poppia ja ytimeen iskevää lyriikkaa.

Yhdeksän kappaleen levy sisältää neljä ennenkuulumatonta teosta ja jo suosiota nauttineita singlejä kuten Tytöt ei itke ja Ennen sua. Ensiteoksen kappaleet ovat pääasiallisesti kokonaan artistin itsensä säveltämiä ja sanoittamia, vaikkakin albumilla kuullaan myös yhteistyötä Vuoden musiikintekijä -Emmalla palkitun Vilma Alinan kanssa, ja tuotannosta vastaa Joonas Laaksoharju. Levyllä vierailee myös nouseva tähti Sara Bee, tuoden lisäväriä jo vahvaan kokonaisuuteen.

– Iäisyyden kestänyt prosessi on vihdoin valmis. Kannan tätä levyä rakkaudella ja oon älyttömän tyytyväinen siihen! Ihmisellä on 7 perustunnetta, joista jokainen on viesti. Rikos ja rangaistus muistuttaa niiden viestien tärkeydestä. Runon maailmassa kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti, Runo kommentoi.

Runon omakätisesti käsikirjoittama, ohjannut ja leikkaama musiikkivideo kappaleelle Poltan kaiken julkaistiin samana päivänä albumin kanssa.