Nyt Netflixissä: Beyoncé muutti Coachella-festarin Beychellaksi – historiallinen keikka työllisti yli 150:tä luovan alan osaajaa

Keikasta julkaistiin dokkarin lisäksi livealbumi.

Beyoncén viimevuotisesta Coachella-keikasta on julkaistu Netflixissä dokumentti. HOMECOMING: A film by Beyoncé  on suoratoistopalvelun omaa tuotantoa, ja se on artistin itsensä ohjaama ja tuottama.

Dokumentissa avataan supertähden mittavaa valmistautumista ja visiointia yli kahdeksan kuukauden ajalta. Se toimiikin syvällisenä ja intiiminä luotauksena taiteellisen vision kasvusta kulttuuriseksi voimaksi.

Dokumentin ohella suoratoistopalveluihin on saapunut keikasta livealbumi Homecoming: The Live Album. Sen saat otettua soittoon esimerkiksi Spotifysta.

Ensimmäisenä Coachellan afroamerikkalaisena naispääesiintyjänä Beyoncé halusi show’ssaan osoittaa kunnioitusta afroamerikkalaisille korkeakouluille. Keikka vaati työpanoksen yli 150:ltä luovan alan osaajalta, jotka Beyoncé oli henkilökohtaisesti valinnut mukaan tuotantoon. Useimmilla oli omakohtaista kokemusta afroamerikkalaisista korkeakouluista Yhdysvalloissa ja heidän kokemuksiaan tuodaan esiin myös dokumentissa.

Dokkari kestää kaiken kaikkiaan kaksi tuntia ja 17 minuuttia. Tsekkaa traileri alta.