MELO julkaisee uuden EP:n toukokuun alussa

Vimugraphy

Skorpioni toimittaa.

Vasta viime vuonna esikoislevynsä Matalapaine -EP:n ja FREDA 4EVA -debyyttialbuminsa julkaissut MELO tiputtaa lähiaikoina tuoretta materiaalia uuden kokonaisuuden muodossa. Tiedossa on artistin toinen EP, joka julkaistaan Skorpionin kautta toukokuussa.

MELO ilmoitti asiasta Instagramissa. Tsekkaa artistin postaus alta.

Projektilta on aiemmin julkaistu singlet SICKBOY ja MARIMEKKO. Ensimmäisellä sinkulla MELO lyöttäytyi yhteen Le Fvbeloksen kanssa, kun taas kukkakuvioita käsitelleellä raidalla kuultiin Töis Crew’sta tutun Babyface Baxin ensimmäinen featti. Tuotantopuolella ovat mukana ainakin nimet 4eva ja Kuiva H.

Toistaiseksi EP:n nimeä tai tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole julkistettu, mutta Klangin tietojen mukaan julkaisu tapahtuu kuun alkupuolella. MELO jakoi hiljattain pienen tiiserin ennenjulkaisemattomasta kappaleesta, joka tulee olemaan osa uutta EP:tä. Tsekkaa Instagram-postaus alta.

https://www.instagram.com/p/BwFa–EAq3O/

Tällä viikolla MELO on mahdollista todistaa livenä Tampereella ja Helsingissä. Tänään torstaina artisti nähdään Tampereen Pakkahuoneella, jonne saapuvat myös Gettomasa, IBE, Cavallini & Shrty, Sexmane ja Le Fvbelos. Pääsiäissunnuntaina MELO ja IBE suuntaavat yhteiskeikalle Ääniwalliin, jossa lavalle nousevat kaksikon ohella SKII6, Sliki & Hamuelos sekä erikoisvieraat.