MoonTV:n Word! -ohjelmaa houstannut Tumppi palasi kameran eteen – tsekkaa Blockfest-festariraportti!

Tumppi toimii Klangin Blockfest-spessun juontajana.
Julius Konttinen

Blockfiesta 2019:n ensimmäinen osassa haastatellaan Jaden Smithiä.

Kaikennäköisiä saunanlämmittäjiä on joka nurkalla, mutta kun halutaan sitä oikeaa hiittiä ja napalmia tonteille, niin pitää laittaa oikea äijä asialle. Silloin otetaan koodia Tumppiin.

Suomen ensimmäisenä hiphop-toimittajana tunnettu Tumppi houstasi 2000-luvun alkuvuosina hiphopille omistettua Word!-ohjelmaa kulttimaineeseen nousseella MoonTV:llä. Samoihin aikoihin mies oli myös mukana tekemässä ”pelimiesten aikakausilehdeksi” luonnehdittua Skene-lehteä.

Monessa mukana ollutta säätäjää on kuultu myöhemmin esimerkiksi SUPERBAD-radioshow’ssa yhdessä DJ K2:n kanssa Radio Helsingin taajuudella. Lisäksi mies pärskii itsekin mikkiin nimellä Tarbash Luoti muun muassa WYK:n julkaisuilla.

Pohjoismaiden suurimmilla räppifestareilla Tumppi ei ollut kuitenkaan aiemmin käynyt, joten oli korkea aika lähettää OG Tampereelle tarkistamaan skenen tila vuonna 2019. Tiedossa on siis takuutiputtavaa Blockfest-raportointia useammankin osan edestä.

Ensimmäisessä osassa Tumppi kohtaa Jaden Smithin, joka toimi yhtenä Blockfestin pääesiintyjistä. Klangi sai ainoana mediana haastattelun artistilta tapahtuman yhteydessä.

Onko käsillä taakein festariraportti hetkeen? No se on kai sanomattakin selvää, kysykää vaikka mykiltä. Ota ensimmäinen osa haltuun alta!