Monspin Bootcampilta ponnistava Dreamilla torjuu toisella singlellään rakkaudenosoituksia – mukana Aatulove

Aatulove ja Dreamilla vihreässä valossa.
Dreamillan tavoitteena on julkaista EP-levy piakkoin.

Dreamilla tahtoi yksipuolisesta rakkaudesta kertovaan kappaleeseensa mukaan molemmat osapuolet.

Keväällä Monsp Recordsin ja HMC Publishingin nuoria tuntemattomia artisteja esiin nostaneella Bootcamp mixtapella debyyttinsä tehnyt Dreamilla julkaisi viimein toisen singlensä. Perjantaina ilmestynyt En sua haluu on drum ’n’ bass soundille pohjaavaa poppia, joka tarttuu dialogisella otteella yksipuolisen rakkauden raastavaan mahdottomuuteen. Dialogin toiseksi osapuoleksi on artisti ottanut mukaansa toisen nuoren polven popparin Aatuloven.

– Se kertoo siitä, kun joku on ihan rakastunu suhun, mut sä et pysty ite tuntee samoin. Halusin myös sen rakastuneen ihmisen näkökulman kuulumaan tähän biisiin, joten pyysin Aatulovea feattiin mukaan, kertoo Dreamilla.

Artistit pyrkivätkin korostamaan kappaleen tarinan dialogisuutta esimerkiksi markkinointivideoissaan osoittamalla sanansa usein toisilleen. Vuoropuhelu onkin keskeisessä osassa varsinkin toisen säkeistön dynamiikkaa ja pyrkii avaamaan ikävän tilanteen haasteita molemmille osapuolille.

Melodisen koukun ympärille rakentuva kappale on tyylillisesti hyvin samankaltainen kuin Dreamillan ensimmäinen single Umpikuja, joka toimi Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 3:n fokusraitana. Artisti kertookin rakenteilla olevan EP-muotoinen kokonaisuus, jonka valmistelu on jo loppusuoralla.

– Lähitulevaisuuden tavotteena on julkasta toi EP, joka alkaa olla viimeistelyjä vaille valmis. Se on toiveikas kokonaisuus, vaikka kertookin omista kamppailuista mielenterveyden kanssa, artisti valottaa.