Mis oot ollu? – Cledos ja Fabe loivat mieleenpainuvan kesähitin

Aaron Siirainen

Seuraavaa albumiaan työstävä artisti julkaisi tarttuvan singlen Faben kanssa,

Viime vuosina musiikki-ilmiöksi noussut Cledos julkaisi viime perjantaina uuden singlen yhdessä tamperelaisartistina tunnetun Faben kanssa. Uuden Mis oot ollu -kappaleen tuotannon takana toimii Cledoksen kanssa pitkään työskennellyt Fractious Frank sekä Off & Out.

Faben eli aiemmin Le Fvbeloksena tunnetun artistin kanssa yhteisbiisejä on tehtyä useampia.

– Meillä on Faben kaa monta biisiä, tää on yks niistä. Mis oot ollu on mun tän hetken lempibiisi iteltäni, Cledos toteaa.

Tulevaa albumiaan työstävä artisti kertoo, että mukaan projektille mahtuu myös muutamia vierailevia artisteja.

– Mukana on muutama fiitti, mut mitään ei oo vielä lyöty lukkoon. Oon viimeaikoina matkustanut paljon ja työstänyt mun albumia myös ulkomailla. Myös tää mun ja Faben biisi on yks niist, joka on tehty näillä matkoilla mun day1 tuottajan Fractious Frankin kanssa. Next albumi tulee olee kokonaisuutena jotain ihan muuta, hän lupaa.

Huhtikuussa City-kappaleen julkaissut artisti on vahvistanut viime vuosina paikkaansa Suomen rap-kentällä. Mikäli Cledos voisi päättää yhden asian, joka hänestä muistetaan artistina, olisi se suomiräpin murrokseen vaikuttaminen.

– Jengi ei voi kieltää sitä impactii, mitä mä ja meijän jengi on tehny tälle skenelle. Haluun et jengi muistaa mut äijänä, joka aina rikko rajoi ja asetti uusia rimoja ylemmäksi. Aina vaa hullumpii biisei, visuaalei ja yhteistöitä.. And it will not stop, hän toteaa.

Energisestä esiintymisestään ja omintakeisesta tyylistään tunnettu artisti esiintyy tulevana kesänä kaikilla Suomen suurimmilla festivaaleilla, johon lukeutuu muun muassa Blockfest, Ruisrock ja Provinssi. Mieleenpainuvimmat muistot Blockfesteiltä artistilla on vuosilta 2018 ja 2019.

– Mulla oli vuonna 2018 keikka teltassa ja seuraavana vuonna päälavalla. Molemmat ihan hulluja. Blockfest on aina se mesta näyttää jengille.

Alta voit katsoa uusimman singlen musiikkivideon, jonka on ohjannut kaverikarim.