Mellakka Festival julkaisi kolmanneksen artisteistaan

Miikka Varila

Tapahtumajärjestäjät luottavat aiemmista tapahtumistaan tuttuihin ulkomaisiin nimiin.

Mellakka Festival jakoi viime viikonloppuna sosiaalisen median kanavissaan kryptisen kuvan, josta oli mahdollista löytää festarin ensi kesän kiinnityksiä. Nyt artisteja ei tarvitse enää etsiä kuva-arvoituksesta, sillä Mellakka on julkaissut kolmasosan ohjelmastaan.

Ulkomailta artistikattaukseen on buukattu kanadalainen Merkules sekä yhdysvaltalainen Chris Webby. Kotimaata edustavat Aivovuoto & DJ Kridlokk, costee, Etta, Gettomasa, ibe, Kube, Likanen Etelä, Lukas Leon, Mouhous, OG Ulla-Maija sekä Pyhimys.

Hämeenlinnan Linnanpuistossa 23.-24. heinäkuuta 2021 järjestettävän festivaalin järjestelyihin on tiedossa muutoksia edelliseen järjestämisvuoteensa verrattuna. Muutoksien taustalla ovat festarin kasvu sekä pandemiatilanne.

– Aluetta laajennetaan, ja sisäänkäynti käännetään Tampereentien puolelle. Ottamalla käyttöön myös puiston Tampereentien puoleisen alueen, saamme järjestettyä tapahtuman niin, että ihmisten on helpompi huolehtia turvaväleistä niin jonottaessa kuin itse tapahtumassakin. Festivaaleille on myös odotettavissa enemmän yleisöä, joten alueen laajentaminen on luontevaa siltäkin kannalta, Mellakan tuotantopäällikkö ja promoottori Tom Kangas kertoo.

Mellakka Festival järjestettiin viimeksi kesällä 2019, ja tuolloin tapahtumaan osallistui kahden päivän aikana noin 10 000 kävijää. Vuodelle 2020 lippuja ehdittiin myydä yli tuhat kappaletta ennen kuin peruutusmääräys tuli.

– Lipunmyynti oli todella hyvässä vauhdissa ennen kuin peruutusmääräys tuli. Aika moni asiakas päätti siirtää lippunsa suoraan kesälle 2021. Olemmekin varmoja että ensi kesänä Linnanpuistossa juhlitaan kahden vuoden edestä!

Mellakka Festivalin liput myy Tiketti. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.