Lukas Leonin ja Gettomasan biiffi on ohi – hiphop voitti

”Squashed”, kuten asia rapakon takana ilmaistaisiin.

Viime aikojen heittämällä puhutuin aihe suomalaisessa hiphopissa on ollut Lukas Leonin ja Gettomasan räppibiiffi, jonka keskellä laukauksia ammuttiin molempiin suuntiin. Nyt riita vaikuttaisi kuitenkin olevan sovittu, sillä molemmat osapuolet ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa omat videonsa joilla homma lyödään sopivasti jouluksi pakettiin.

Itsenäisyyspäivänä Suomen virallisen singlelistan kärkeen nousi Gettomasan kappale Veli mä vannon. Samana sunnuntaina Chosen One jakoi videon, jossa hän avasi omia ajatuksiaan tilanteesta ja kertoi kunnioittavansa Lukas Leonia MC:nä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Gettomasa (@kapteeniupponalle) jakama julkaisu

Vastaus Gekkomasa-dissin tekijältä tuli noin vuorokausi myöhemmin. Sillä Liiga Musicin artisti ilmaisee olevansa Gettomasan kanssa samoilla linjoilla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön LUKAS LEON (@lukasvirallinen) jakama julkaisu

Mutta kumpi vei battlen? Sen päättää jokainen itse, mutta yksi selkeä voittaja tilanteessa ainakin on, ja se on hiphop-kulttuuri.

Niin kauan kuin dissauksia ei oteta kuolemanvakavasti ja biiffaaminen pysyy musiikissa, niin tällainen vie skeneä eteenpäin kilpailun vaatiessa pitämään kynät terävinä. Hiukan ”beef promoltahan” koko keissi vaikuttaa näin nopean sovinnon jälkeen, mutta joka tapauksessa harvinaislaatuinen yhteenotto oli hyvää viihdettä – propsit siis molemmille!