M//O:lla on hiittiä MacBookin kansioissa – duo valmistelee toista EP:tä

Niko Hirvimäki

Porilaiskaksikon toisena major-julkaisuna toimii single nimeltä Macbook.

Manage Me Recordsin ensimmäisen sainauksen eli porilaisen M//O:n alkuvuosi on ollut musiikintäyteinen ja todisteena siitä ryhmä on nyt julkaissut uutta materiaalia. Tuore Macbook-single on Klangin jo toissavuonna haastatteleman kaksikon toinen julkaisu management-yrityksen perustamalla levymerkillä.

Sisääntulonsa Manage Men artisteina pojat tekivät marraskuussa ilmestyneellä 23-singlellä. Michael Jordanin uraa elämää käsittelevän The Last Dance -dokumentin inspiroiman kappaleen tuotti lahtelainen Pablo.

– 23 on saanut mielestämme todella hyvän vastaanoton ja se lunasti kaikki odotuksemme, mikä tuntuu hyvältä koska olemme itsekin todella tyytyväisiä koko projektiin. Se on hyvää pohjaa tulevalle ja tästä on hyvä jatkaa. On tuntunut hyvältä saada myös eturivin artisteilta hyvää palautetta biisin ja videon suhteen, M//O kertoo.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

Yhteistyö Pablon kanssa jatkuu uudella singlellä, jonka toisena tuottajana on toiminut jo M//O:n vuoden 2019 Space-EP:llä mukana ollut Hussa. Tällä kertaa inspiraation lähteeksi löytyi Applen MacBook, sillä duon mielestä heidän koneellaan on jotain mitä kenelläkään muulla ei ole.

– Olemme tekemässä tällä hetkellä trap-täyteistä EP:tä, jossa on mielestämme todella leija soundi. Ollaan innoissamme projektista.

Kuuntele kappale alta. Lyriikat näet Klangin lyriikkaosiosta.