Kuulokkeista keikkalavoille: Standard Tour tuo suosituimpia uusia artisteja yhteen

Tino Pirttioja

12 keikan kiertue nähdään viidessä eri kaupungissa yli viidentoista eri artistin voimin.

Kuulokkeista keikkalavoille: Standard Tour on Nordic Hospitality Partnersin sekä Suomen Keikkamyynnin ja Team Agencyn järjestämä uusi konsepti, joka tuo uusia tuulia Suomen yöelämään sekä livekeikkoihin tänä syksynä. Tarkoituksena on tuoda keikkalavoille musiikkia, mitä kansa kuuntelee. Kiertueen tarkoituksena on mahdollistaa nousevien artistien keikkailu mahdollisuuksia laajemmassa mittakaavassa ympäri Suomen.

– Idea kiertueeseen lähti yksinkertaisesti siitä kun huomasimme, että kysyntä uusia artisteja kohtaan oli todella suuri ja että heitä kuunnellaan entistä enemmän ympäri Suomeä, kertoo Suomen Keikkamyynnin vastaava keikkamyyjä Tino Pirttioja.

Syyskuusta aina joulukuuhun asti Suomea kiertävä kiertue tuo mukanaan tämän hetken suositumpia uusia artisteja yhteen. Luvassa on esiintyjiä aina perinteisemmän räpin, R&B:n, afron sekä melodisen trap-musiikin kentältä.

– Pyrimme jokaiselle keikalle tuomaan mahdollisimman laajasti eri soundia, erilaisia ja uran eri vaiheissa olevia artisteja, Pirttioja jatkaa.

Kahdentoista keikan kiertue nähdään viidessä eri kaupungissa yli viidentoista eri artistin voimin. Mukana ovat muun muassa Turisti, Ege Zulu ja Shrty, sekä viimeisen vuoden aikana suurta nousua tehneet Senya, Jami Faltin sekä El Migu. Kiertue päättyy Joulukuun alussa Grand Final keikkana, jonka esiintyjiä ei olla vielä julkistettu.

– Grand Finaliin luvassa iso kattaus artisteja ja yllätyksiä, jotka julkaistaan myöhemmin.

Katso kiertueen tarjonta ja tarkat päivämäärät alta: